Judit
3 °C
7 °C

Benetton-lány szerepel Kurnyikova meztelen fotóin?

2002.05.07. 15:42
A híres olasz divattervező, Luciano Benetton menye, Judith Soltész-Benetton váratalanul bejelentette, hogy ő látható a Penthouse magazinban megjelent, állítólag az orosz teniszőnőt, Anna Kurnyikovát ábrázoló meztelen fotókon. A magyar származású hölgy Kurnyikovához hasonlóan szintén pert indította magazin ellen. A bírósága második feljelentés után eltiltotta az újságot a képek terjesztésétől.
Újabb fordulatot vett Kurnyikova esete a Penthouse magazinnal. Az orosz tenisz-szépség egy hete beperelte az újságot, amely tízoldalas sorozatot közölt meztelen képeiről. Kurnyikova szerint a fotók hamisak, nem őt ábrázolják, ezért a bíróságon több millió eurós kártérítésre követel a kiadótól.

Benetton vagy Kurnyikova

Ha Kurnyikova igazat állít, és valóban nem ő szerepel az ominózus felvételeken, akkor felmerül a kérdés: kit ábrázolnak az erotikus fotók. Erre adott meglepő választ a híres olasz divattervező Luciano Benetton menye, Judith Soltész-Benetton, aki azt állítja: ő van a képeken, csak éppen nem járult hozzá a közlésükhöz.

Perel a divattervező menye is

A magyar származású hölgy a történtek után csatlakozott Kurnyikovához, és ő is pert indított a kiadó ellen - természetesen ugyancsak csillagászati kártérítést követelve. A második feljelentést követen az illetékes bíróság a további bonyodalmak elkerülése végett felszólította a kiadót, hogy ne terjessze tovább az újságot, és az Internetről is vegye le a fotókat.

Egy paparazzó készítete a képeket?

A képeket a hírek szerint valójában egy paparazzó készítette a 20 éves orosz teniszezőnőről. Az újság másfél hónappal ezelőtt megkereste Kurnyikovát, hogy hozzájárul-e a képek közléséhez, aki jelezte: a fotókat még a megjelenés előtt látni szeretné. A Penthouse - a hírek szerint - erre a kérésre nem reagált, majd engedély nélkül közkincsé tette fedetlen bájait.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?