Benetton-lány szerepel Kurnyikova meztelen fotóin?

2002.05.07. 15:42
A híres olasz divattervező, Luciano Benetton menye, Judith Soltész-Benetton váratalanul bejelentette, hogy ő látható a Penthouse magazinban megjelent, állítólag az orosz teniszőnőt, Anna Kurnyikovát ábrázoló meztelen fotókon. A magyar származású hölgy Kurnyikovához hasonlóan szintén pert indította magazin ellen. A bírósága második feljelentés után eltiltotta az újságot a képek terjesztésétől.
Újabb fordulatot vett Kurnyikova esete a Penthouse magazinnal. Az orosz tenisz-szépség egy hete beperelte az újságot, amely tízoldalas sorozatot közölt meztelen képeiről. Kurnyikova szerint a fotók hamisak, nem őt ábrázolják, ezért a bíróságon több millió eurós kártérítésre követel a kiadótól.

Benetton vagy Kurnyikova

Ha Kurnyikova igazat állít, és valóban nem ő szerepel az ominózus felvételeken, akkor felmerül a kérdés: kit ábrázolnak az erotikus fotók. Erre adott meglepő választ a híres olasz divattervező Luciano Benetton menye, Judith Soltész-Benetton, aki azt állítja: ő van a képeken, csak éppen nem járult hozzá a közlésükhöz.

Perel a divattervező menye is

A magyar származású hölgy a történtek után csatlakozott Kurnyikovához, és ő is pert indított a kiadó ellen - természetesen ugyancsak csillagászati kártérítést követelve. A második feljelentést követen az illetékes bíróság a további bonyodalmak elkerülése végett felszólította a kiadót, hogy ne terjessze tovább az újságot, és az Internetről is vegye le a fotókat.

Egy paparazzó készítete a képeket?

A képeket a hírek szerint valójában egy paparazzó készítette a 20 éves orosz teniszezőnőről. Az újság másfél hónappal ezelőtt megkereste Kurnyikovát, hogy hozzájárul-e a képek közléséhez, aki jelezte: a fotókat még a megjelenés előtt látni szeretné. A Penthouse - a hírek szerint - erre a kérésre nem reagált, majd engedély nélkül közkincsé tette fedetlen bájait.