Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kiss Gergely ígéri: nem lesz revans

2002.06.04. 14:16
Kiss Gergely, a Domino-BHSE olimpiai bajnok vízilabdázója elfogadja a Vasas pólósainak bocsánat kérését, bár úgy érzi, ezt megtehették volna rögtön a meccs után is. Azonban ígéri, nem lesz "visszavágó", és bízik benne, az eset egyedi marad a magyar pólózás történetében.
"Üdvözlettel és békével" - ezzel zárja sorait az olimpiai bajnok Kiss Gergely, válaszolva azoknak a Vasas-játékosoknak, akik megtámadták és súlyos sérülést okozva megverték őt a május 19-i Honvéd-Vasas vízilabdabajnoki döntő mérkőzésen, majd a múlt pénteken nyílt levélben kértek tőle bocsánatot tettükért.

"Talán valóban szerencsésebb lett volna közvetlenül a mérkőzés után jelezni sajnálkozásotokat, de jobb későn, mint soha! Sajnos a törések nyomai megmaradnak" - fogalmaz Varga Tamásnak, Varga Zsoltnak, Hesz Máténak és Mátyás Zoltánnak címezve szavait a balkezes klasszis.

Az MTI-hez eljuttatott reagálásában Kiss biztosítja az azóta súlyos büntetésben, egy-másfél éves eltiltásban részesített angyalföldi pólósokat, hogy a maga részéről tudomásul veszi a levelükben foglaltakat, és lezártnak tekinti az ügyet, nem fontolgat senki - sem ő, sem valamelyik csapattársa - revansot.

"Bízom abban, hogy az ügyben eljáró független személyek és szervezetek döntéseikkel azt segítik elő, hogy soha többé ne forduljon elő hasonló eset, tanúság legyen, ami történt, minden lappangó indulatnak. Tanulnia kell ebből sportolónak, sportvezetőnek és mindenki másnak, akinek élő kapcsolata van a sporttal. Ez az eset intő példa, és mint ilyen, legyen ez valóban az utolsó!" - fejeződik be Kiss Gergely válaszlevele.