Ultizzon velünk!

2002.08.06. 15:38
Az egyik legnépszerűbb kártyajáték, az ultibajnokság internetes küzdelmei kezdődnek el augusztus ötödikén, hétfőn. Az egy héten át tartó kvalifikációk után a jövő hétfőn már késhegyre menő csaták következnek. A finálét augusztus 21-én, vagy 22-én rendezik.
Aki eddig pontosan még nem tudja, mit takar a talon fogalom illetve a kontra az ultiban, ne bánkódjon, az augusztus ötödikén induló internetes ultibajnokságban megtudhatja. Aki pedig már profi a játék szabályait illetően, egy percig se gondolkodjon, nevezzen az Index és a Borsodi Sör közös játékára, az internetes ultibajnokságra.

A lebonyolítás hasonló a labdarúgó tornákhoz, hiszen kvalifikációval, egyfajta selejtezővel kezdődik. (A selejtezők hétköznap kerülnek sorra.) Ezek után egy hét elteltével már igazán komoly csatáknak lehetünk tanúi, hiszen megkezdődik maga a bajnokság.

A legjobb eredményeket elérő négyes az Államalapítás utáni napokban, vagy szerdán, vagy csütörtökön mérkőznek a fődíjért. Ők az Index szerkesztőségében játszhatnak online, és az eredményhirdetésre is még ugyanezen a napon kerül sor.