Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kurnyikova: szép, hisztis és féltékeny

2002.09.06. 17:23
Ha már a teniszpályákon mutatott teljesítménye miatt nem is, de a szerelmi élete miatt mindenképp a bulvárlapok címoldalára kerül a szexis Anna Kurnyikova.
Az orosz teniszező az év utolsó Grand Slam versenyén, a US Open-en sem okozott csalódást híveinek. Egész éves gyatra teljesítménye betetőzéseként már az első fordulóban búcsúzni kényszerült az indonéz Widjaja ellenében. Így ha már a teniszteljesítménye miatt nem is értékelik nagyra, az újságok címlapjáról nem akar lekerülni az elmúlt év legszexisebb nőjének választott teniszező.

A hiszti oka Kylie Minogue

A szőke bombázó szerint Kylie Minoque az ő kedvesére, Enrique Iglesias-ra hajt. Az énekes és a sportolónő kapcsolata eddig sem volt felhőtlen, de a megcsalás eddig még nem szerepelt Anna vádpontjai között.

Eddig leginkább az bántotta, hogy Iglesias nem vállalta a nyilvánosság előtt kapcsolatukat, de miután a hétvégén kéz a kézben jelentek meg egy zenei díjkiosztó gálán, úgy tűnt, minden probléma megoldódott. Csakhogy a boldogság nem tartott sokáig, mert Anna most a féltékenységi lemezt vette elő.

Iglesias ellen az a legfőbb vád, hogy túl kedves volt Minogue-gal, sőt, tíz percig még beszélgetni is mert vele egy szálloda halljában. A latin énekes ismerősei szerint Anna Kurnyikova viselkedése miatt a sztárpáros kapcsolata hamarosan tönkremegy, mert Iglesias egyre nehezebben viseli a hisztiket.