Kurnyikova: szép, hisztis és féltékeny

2002.09.06. 17:23
Ha már a teniszpályákon mutatott teljesítménye miatt nem is, de a szerelmi élete miatt mindenképp a bulvárlapok címoldalára kerül a szexis Anna Kurnyikova.
Az orosz teniszező az év utolsó Grand Slam versenyén, a US Open-en sem okozott csalódást híveinek. Egész éves gyatra teljesítménye betetőzéseként már az első fordulóban búcsúzni kényszerült az indonéz Widjaja ellenében. Így ha már a teniszteljesítménye miatt nem is értékelik nagyra, az újságok címlapjáról nem akar lekerülni az elmúlt év legszexisebb nőjének választott teniszező.

A hiszti oka Kylie Minogue

A szőke bombázó szerint Kylie Minoque az ő kedvesére, Enrique Iglesias-ra hajt. Az énekes és a sportolónő kapcsolata eddig sem volt felhőtlen, de a megcsalás eddig még nem szerepelt Anna vádpontjai között.

Eddig leginkább az bántotta, hogy Iglesias nem vállalta a nyilvánosság előtt kapcsolatukat, de miután a hétvégén kéz a kézben jelentek meg egy zenei díjkiosztó gálán, úgy tűnt, minden probléma megoldódott. Csakhogy a boldogság nem tartott sokáig, mert Anna most a féltékenységi lemezt vette elő.

Iglesias ellen az a legfőbb vád, hogy túl kedves volt Minogue-gal, sőt, tíz percig még beszélgetni is mert vele egy szálloda halljában. A latin énekes ismerősei szerint Anna Kurnyikova viselkedése miatt a sztárpáros kapcsolata hamarosan tönkremegy, mert Iglesias egyre nehezebben viseli a hisztiket.