Sámuel, Hajna
21 °C
32 °C

Michael Jordan: Nem hagyom abba!

2002.09.25. 12:37
Michael Jordan, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság szupersztárja tökéletesen érzi magát, s esze ágában sincs befejezni a pályafutását.
Teljesen rendben vagyok: 30-35 percet már mindenképpen tudnék játszani - nyilatkozott lelkesen a Washington Wizards öt hónap híján 40 éves bedobója. - Nem érdekel, ki mit beszél, egyedül én tudom, hogy mire vagyok képes. Néha ugyan magam sem hiszem el, de még mindig imádok kosarazni.

A klasszist jobb térdének fájdalmai miatt februárban megműtötték, ezért csak 60 alapszakasz-mérkőzésen lépett pályára, átlagban 22.9 pontot dobott. A 14 NBA-szezon azonban bal lábának ízületei is "elhasználódtak", ezért szükség lett volna még egy beavatkozásra, de Jordan úgy döntött, hogy nem veti alá magát egy újabb beavatkozásnak. Ekkor sokan úgy vélték, hogy a hatszoros bajnok befejezi pályafutását.

Doug Collins, a fővárosi csapat edzője szerint egyelőre elég lenne, ha Jordan csak 20 perceket töltene a pályán: "Kezdetnek ennyi volna ideális, később majd meglátjuk."