Judit
2 °C
7 °C

A kurvák már készülnek az olimpiára

2002.10.18. 10:27
A görög prostik bordélyházat szeretnének, az olimpiára, mert ez nekik és kuncsaftjaiknak is a legjobb megoldás lennne. Eddig csak otthonukban, vagy házhoz menve nyújtották szolgáltatásaikat. De ők is tudják, az olimpia nem csak a sportolók életében különleges esemény.
Az Athéni Olimpia Szervező Bizottsága (ATHOC) arra törekszik, hogy több szálláslehetőséget tudjon biztosítani 2004-es olimpia helyszinén, mint amennyi rendelkezésre állt két éve Sydneyben, ahol 250 ezer helyet biztosítottak a fizetővendéglátók. Eközben a "plusz szolgáltatásokra szakosodott" hölgyek sem tétlenkednek.

A kurvák bordélyházat akarnak

Két évvel a világ legjelentősebb sportrendezvénye előtt már elkezdtek szervezkedni "üzleteik" megkötéséhez szükséges műintézményről.

Az utcalányok, többek között, egy modern bordélyházat szeretnének alapítani Irákliónban, ahol kényelmes körülmények között fogadhatják majd a várhatóan növekvő számú ügyfeleiket.

Kréta fővárosának egyébként minden bizonnyal sok látogatója lesz, hiszen ez lesz az egyik színhelye a játékok női labdarúgó tornájának. Görögországban egyelőre nem működnek piros lámpás házak, a könnyűvérű hölgyek otthonukban fogadják az élvezetre vágyókat, vagy telefonhívásra házhoz mennek. Ezen szeretnének változtatni.

Eddig rosszul szervezettek voltunk, itt az ideje, hogy ezen változtassunk és létrehozzunk egy kupit. A legjobb megoldás lenne ügyfeleinknek is, nekünk is - mondta az egyik prostituált.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?