Támadják Kurnyikovát

2002.10.21. 13:22
Anna Kurnyikovát idén igen sok bírálat érte, hiszen eredményeket továbbra sem produkált, és egyre lejjebb csúszott a világranglistán, már nincs az első ötvenben. Szeptemberben azonban úgy tűnt, hogy ismét jó formába lendülhet, sérülése azonban megakadályozta ebben. Így hát maradnak a divatbemutatók, és a fitneszkazetták. Legutóbb épp emiatt kezdték ki.
Anna Kurnyikova a Grand Slam tornákon korán és önmagához képest méltatlanul búcsúzott. A kisebb versenyeken sem járt több szerencsével, Mandula Petra is legyőzte. Az Adidas nem véletlenül fenyítette meg, mondván, ha részesülni akar a szponzori pénzekből, akkor újra meccseket kell nyernie, különben búcsút inthet az évi hárommillió eurónak.

Melltartók, Iglesias-klip, és egy kis tenisz

Kurnyikova ettől függetlenül határozottan kijelentette: ő nem fog gyúrni, vigyáz a nőiességére, nem lesznek olyan izmai, mint a Williams nővéreknek. A legtöbbet fotózott modell pótcselekvésként idén bemutatott már jó néhány melltartót, Iglesias videóklipjében szerepelt, az október eleji moszkvai versenyen aztán megsérült - részleges bokaszalag-szakadást szenvedett -, így idén már nem állhat többször rajthoz.

Az orosz hölgy azonban korántsem annyira sérült, hogy egy fitneszkazettát ne tudna kiadni. (A hírek szerint pillanatnyilag is filmezéssel tölti az idejét.) Németországban eközben az egyik német professzor, Bernd Michael Kabelka elítélő véleményt mondott a "teniszhercegnő" által bemutatott gyakorlatokról.

Ötmillió eurót hozott eddig a kazetta

"Ezek a gyakorlatok kifejezetten károsak a csípőre, és más ízületekre is. A labdás bemutatók is tévesek" - fejtegette. A rajongókat persze mindez aligha érdekli, hiszen a Bild információi szerint eddig 323 480 darabot adtak el belőle.

Egy kazetta 15 euróba kerül, így könnyen kiszámolható, hogy ezzel majd ötmilliót keresett a gyártó. Most már csak az a kérdés, hogy a doktor rosszindulatból mondott-e véleményt a kazettáról, vagy tényleg igaza van.