Sára, Márió
-6 °C
2 °C

Meztelen olimpiai bajnokok

2002.11.20. 15:30
A híres sportolók közül először Katerina Witt mutatta meg a bájait a Playboyban. Azóta többen is kedvet kaptak aktfotók készítéséhez. Az Index aktügyi összeállítása.
Szerda reggel a selejtezőkkel elkezdődött Debrecenben a 36. tornász-világbajnokság, ám eddig két román olimpiai bajnok, Lavinia Milosovici és Claudia Presecan meztelen képei váltják ki a legnagyobb visszhangot.

Milosovici neve ismerősen csenghet a magyar sportbarátoknak is, hiszen a '92-es barcelonai olimpiai játékokon ő volt Ónodi Henrietta legnagyobb ellenfele, és ugrásban végül egymás mellett állhattak a dobogó legfelső fokán. (Talajon épp a román előzte meg Ónodit.) Presecan csapatban nyert olimpiát Sydneyben.

Witt azóta még egyszer a kamerák elé állt

Már mindketten visszavonultak, csakúgy, mint Corinna Ungureanu, a sors mégis összehozta őket, igaz egy japán magazinban, mégpedig hiányos öltözetben. Ungureanu világbajnoki címmel rendelkezik, ő azonban már rutinos vetkőzőnek számít, hiszen a kétezres olimpia előtt a román Playboy már megjelentetett róla egy sorozatot.

Az elmúlt pár évben egyébként divat lett az ismert sportolók aktfotójának közlése a nagy magazinokban. A német szépség, Katerina Witt nyitott a témában, akinek jól is jött az aktsorozat, mert így kevesebbet foglakoztak a Stasihoz fűződő kapcsolatával. Az olimpiai bajnok műkorcsolyázó azóta még egyszer modellt állt.

Friesinger az olimpia előtt vetkőzött

Az orosz tornász, Szvetlana Horkina sem leplezte a bájait, majd a komplett litván kosaras válogatott következett. Az idei téli olimpia előtt pedig a gyorskorcsolyázó - később olimpiai elsőséget szerzett - német Annie Friesinger vélte úgy, hogy nincs takargatnivalója.

Itthon a sokszoros kickboksz világbajnok, Pesuth Rita vetkőzött, a nyíregyházi röplabda csapat egy naptárt adott ki, igaz ők némiképp visszafogták magukat.

30 ezer dollárért vetkőzött Ungureanu

Néhányan kétségkívül a pénz miatt kényszerültek erre a lépésre - Ungureanu 30 ezer dollárt kapott, és elismerte: egész pályafutása alatt nem keresett ennyi pénzt -, néhányan csak a feltűnési viszketegséggel vegyes szerintük tökéletes alak mutogatása miatt. Friesengert és Wittet egyértelműen az utóbbi vezérelte.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!