Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Meztelen olimpiai bajnokok

2002.11.20. 15:30
A híres sportolók közül először Katerina Witt mutatta meg a bájait a Playboyban. Azóta többen is kedvet kaptak aktfotók készítéséhez. Az Index aktügyi összeállítása.
Szerda reggel a selejtezőkkel elkezdődött Debrecenben a 36. tornász-világbajnokság, ám eddig két román olimpiai bajnok, Lavinia Milosovici és Claudia Presecan meztelen képei váltják ki a legnagyobb visszhangot.

Milosovici neve ismerősen csenghet a magyar sportbarátoknak is, hiszen a '92-es barcelonai olimpiai játékokon ő volt Ónodi Henrietta legnagyobb ellenfele, és ugrásban végül egymás mellett állhattak a dobogó legfelső fokán. (Talajon épp a román előzte meg Ónodit.) Presecan csapatban nyert olimpiát Sydneyben.

Witt azóta még egyszer a kamerák elé állt

Már mindketten visszavonultak, csakúgy, mint Corinna Ungureanu, a sors mégis összehozta őket, igaz egy japán magazinban, mégpedig hiányos öltözetben. Ungureanu világbajnoki címmel rendelkezik, ő azonban már rutinos vetkőzőnek számít, hiszen a kétezres olimpia előtt a román Playboy már megjelentetett róla egy sorozatot.

Az elmúlt pár évben egyébként divat lett az ismert sportolók aktfotójának közlése a nagy magazinokban. A német szépség, Katerina Witt nyitott a témában, akinek jól is jött az aktsorozat, mert így kevesebbet foglakoztak a Stasihoz fűződő kapcsolatával. Az olimpiai bajnok műkorcsolyázó azóta még egyszer modellt állt.

Friesinger az olimpia előtt vetkőzött

Az orosz tornász, Szvetlana Horkina sem leplezte a bájait, majd a komplett litván kosaras válogatott következett. Az idei téli olimpia előtt pedig a gyorskorcsolyázó - később olimpiai elsőséget szerzett - német Annie Friesinger vélte úgy, hogy nincs takargatnivalója.

Itthon a sokszoros kickboksz világbajnok, Pesuth Rita vetkőzött, a nyíregyházi röplabda csapat egy naptárt adott ki, igaz ők némiképp visszafogták magukat.

30 ezer dollárért vetkőzött Ungureanu

Néhányan kétségkívül a pénz miatt kényszerültek erre a lépésre - Ungureanu 30 ezer dollárt kapott, és elismerte: egész pályafutása alatt nem keresett ennyi pénzt -, néhányan csak a feltűnési viszketegséggel vegyes szerintük tökéletes alak mutogatása miatt. Friesengert és Wittet egyértelműen az utóbbi vezérelte.