Antal, Antónia
-1 °C
9 °C

Egészségét kockáztatja Michael Jordan

2002.11.26. 15:47
Capata jobb szerepléséért nem kíméli magát Air Jordan, és az orvosok tanácsa ellenére agyon terheli műtött térdét.
Akár egészségét is hajlandó kockára tenni a Washington Wizards sikeres szereplése érdekében Michael Jordan, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság legendája.

Bár az orvosok több pihenést javasolnak egy 40 éves játékosnak, én nem kímélem tovább műtött térdemet, és mindent beleadok, hogy bejussunk a rájátszásba. Elvégre lehet, hogy meg sem érem a 41-et - mondta a fővárosiak hatszoros bajnok zsenije, hozzátéve: nem akar áprilistól golfozni csak azért, mert túl óvatos volt az alapszakasz során.

A Wizards eddigi 13 mérkőzésén 7-szer hagyta el vesztesen a pályát, Jordan pedig mindössze 15.7-es pontátlagnál tart.

Eközben váratlan fordulatot vett a Portland TrailBlazersben kosarazó Ruben Patterson rendőrségi ügye. A 27 éves bedobót azután vitték el bilincsbe verve, hogy otthonában két gyermekük előtt összetűzésbe került nejével, aki telefonon egy járőrt hívott segítségül.

A kosarasért csapattársa, Derek Anderson szurkolta le az 1000 dolláros óvadékot, majd másnap reggel a feleség már bűnbánóan nyilatkozott: "A vita hevében túlreagáltam az esetet. Ezúton tudatom mindenkivel, hogy Ruben nem bántott, és nagyon szeretem őt".

Pattersonnak ennek ellenére december 6-án bíróság előtt kell tisztáznia magát, ugyanazon a napon, amikor két klubtársának, Damon Stoudamire-nek és Rasheed Wallace-nak is: őket kábítószer-birtoklással vádolják.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!