Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Egészségét kockáztatja Michael Jordan

2002.11.26. 15:47
Capata jobb szerepléséért nem kíméli magát Air Jordan, és az orvosok tanácsa ellenére agyon terheli műtött térdét.
Akár egészségét is hajlandó kockára tenni a Washington Wizards sikeres szereplése érdekében Michael Jordan, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság legendája.

Bár az orvosok több pihenést javasolnak egy 40 éves játékosnak, én nem kímélem tovább műtött térdemet, és mindent beleadok, hogy bejussunk a rájátszásba. Elvégre lehet, hogy meg sem érem a 41-et - mondta a fővárosiak hatszoros bajnok zsenije, hozzátéve: nem akar áprilistól golfozni csak azért, mert túl óvatos volt az alapszakasz során.

A Wizards eddigi 13 mérkőzésén 7-szer hagyta el vesztesen a pályát, Jordan pedig mindössze 15.7-es pontátlagnál tart.

Eközben váratlan fordulatot vett a Portland TrailBlazersben kosarazó Ruben Patterson rendőrségi ügye. A 27 éves bedobót azután vitték el bilincsbe verve, hogy otthonában két gyermekük előtt összetűzésbe került nejével, aki telefonon egy járőrt hívott segítségül.

A kosarasért csapattársa, Derek Anderson szurkolta le az 1000 dolláros óvadékot, majd másnap reggel a feleség már bűnbánóan nyilatkozott: "A vita hevében túlreagáltam az esetet. Ezúton tudatom mindenkivel, hogy Ruben nem bántott, és nagyon szeretem őt".

Pattersonnak ennek ellenére december 6-án bíróság előtt kell tisztáznia magát, ugyanazon a napon, amikor két klubtársának, Damon Stoudamire-nek és Rasheed Wallace-nak is: őket kábítószer-birtoklással vádolják.