Film készült a leszbikus kézilabdázókról

2002.11.28. 16:19
Két hét múlva veszi kezdetét a női kézilabda Európa-bajnokság. Miközben a csapatok gőzerővel készülnek a rajtra, a norvég Mia Hundvin arra vár, hogy bemutassák az ugyancsak kézilabdázónő párjával folytatott viszonyukról készült dokumentumfilmet.
December hatodikán kezdődik a női kézilabda Európa-bajnokság. A magyar válogatott túl van több felkészülési mérkőzésen - jelenleg épp a Turcsin Kupán szerepelnek legjobbjaink - és érmes reményekkel vágnak neki a kontinensviadalra. Mások azonban nem csak a tornateremben készülnek a dániai tornára.

A norvégok rendkívül csinos sztárja, Mia Hundvin egyre többször tűnik fel a televízióban, és az [origo] információ szerint a dán TV2 csatorna dokumentumfilmet is forgatott róla és szerelméről, Camilla Andersenről. Aki éppenséggel korábban szintén tagja volt a női kézilabda válogatottnak csak dán színekben.

A leszbikusságát nyíltan felvállaló párosról kétrészes film készült és az első rész után, a "Mia és Camilla: egyéniségek" címmel fogják levetíteni a dán adón a második filmet, mely főként szerelmükről, kapcsolatukról szól. Mint utólag kiderült, nem is kellett őket nagyon noszogatni a szereplésre, hiszen a tévétársaság, "véletlenül" éppen Andersen egyik egyéni szponzora.