Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Film készült a leszbikus kézilabdázókról

2002.11.28. 16:19
Két hét múlva veszi kezdetét a női kézilabda Európa-bajnokság. Miközben a csapatok gőzerővel készülnek a rajtra, a norvég Mia Hundvin arra vár, hogy bemutassák az ugyancsak kézilabdázónő párjával folytatott viszonyukról készült dokumentumfilmet.
December hatodikán kezdődik a női kézilabda Európa-bajnokság. A magyar válogatott túl van több felkészülési mérkőzésen - jelenleg épp a Turcsin Kupán szerepelnek legjobbjaink - és érmes reményekkel vágnak neki a kontinensviadalra. Mások azonban nem csak a tornateremben készülnek a dániai tornára.

A norvégok rendkívül csinos sztárja, Mia Hundvin egyre többször tűnik fel a televízióban, és az [origo] információ szerint a dán TV2 csatorna dokumentumfilmet is forgatott róla és szerelméről, Camilla Andersenről. Aki éppenséggel korábban szintén tagja volt a női kézilabda válogatottnak csak dán színekben.

A leszbikusságát nyíltan felvállaló párosról kétrészes film készült és az első rész után, a "Mia és Camilla: egyéniségek" címmel fogják levetíteni a dán adón a második filmet, mely főként szerelmükről, kapcsolatukról szól. Mint utólag kiderült, nem is kellett őket nagyon noszogatni a szereplésre, hiszen a tévétársaság, "véletlenül" éppen Andersen egyik egyéni szponzora.