Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Megverette játékosát az edző

2002.11.28. 13:05
Egy általános iskolai amerikaifutball edző három játékosát kérte meg, hogy verjék meg negyedik, az edző szerint engedetlen társukat. A feladat oly jól sikerült, hogy a társuk fej- és bordasérüléseket szenvedett. Tettükért egy-egy dollárt kaptak fejenként.
Egy Michigan-i kisváros bírósága 30 nap börtönre és 515 dolláros pénzbüntetésre ítélte azt az általános iskolai amerikaifutball edzőt, aki egy gyakorlás során megverette nyolc éves játékosát, mert az engedetlen volt.

A 33 éves James D. Johnson október 15-én három tanítványát bízta meg a brutális feladattal, akiknek fejenként egy dollárt adott a "munka elvégzéséért". A tréner által kért "szivességet" a fiúk tökéletesen teljesítették, aminek eredményeképpen a kiszemelt áldozat fej- és bordasérüléseket szenvedett.

Érdekesség, hogy a csapat szakmai vezetője megvédte edzőtársát. Véleménye szerint " James jó srác, csak rossz megoldást választott. Egyszerűen haza kellett volna küldenie az engedetlen fiút.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?