Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lewis-Klicsko meccs tavasszal

2002.11.29. 18:22
Jövő tavasszal minden bizonnyal létre jön a várva várt nagy ütközet Vitalij Klicsko és Lennox Lewis között. A két nehézsúlyú ökölvívó összecsapásának pontos időpontjába komoly beleszólással bír a HBO csatorna.
A WBC profi nehézsúlyú ökölvívó világbajnokának, Lennox Lewisnak a menedzsere hivatalosan is bejelentette, hogy belátható időn belül sor kerül a Vitalij Klicsko elleni címmérkőzésre.

- Lewis ki fog állni Klicskóval és a két klasszis végre eldönti, hogy ki a jobb - mondta Adrian Ogun, miután találkozott a hamburgi Universum Box Promotion mérkőzésszervezőjével, Klaus-Peter Kohllal.

Ogun a helyszínről és a pontos dátumról még nem tudott beszámolni, mert arról előbb a védencének mérkőzéseit közvetítő HBO-csatornával kell egyeztetnie. Annyit azonban tudni lehet, hogy a gálára február végén, vagy március elején kerül sor az Egyesült Államokban.

A 37 éves Lewis legutóbb júniusban Mike Tyson ellen védte meg bajnoki övét, miután a nyolcadik menetben kiütötte híres-hírhedt ellenfelét. Az idősebb Klicsko-fivér - öccse, Vlagyimir a WBO legjobbja - a múlt szombati, dortmundi gálán a tizedik menetben technikai K.O.-val győzte le az amerikai Larry Donaldot.