Fogadjon ön is Sampras fiára

2002.12.05. 11:19
Az angol William Hill fogadóirodánál már nem csak Beckham fiának válogatottbeli góljára lehet fogadni, de a kis Sampras esetleges wimbledoni győzelmére is. Ha pedig az alig kéthetes gyermek esetleg Agassi most egyéves fiát veri a döntőben, úgy a befizetett összeg kétezerszerese a nyeremény.
A világ talán legjelentősebb fogadóirodájánál, az angol William Hill-nél eddig is számtalan furcsának tűnő fogadást lehetett kötni. (Például: szerez-e gólt az angol válogatottban David Beckham fia?) De hogy egy alig kéthetes csecsemő wimbledoni győzelmére is lehet fogadni, talán a furcsábbnál is furcsábbnak tűnik. Ha azonban a babát Samprasnak hívják, már nem olyan különleges az eset.

Pete Sampras 2003-as wimbledoni győzelmére jelenleg nyolcszoros pénzt fizet az angol bukméker iroda. Az amerikai teniszező ezzel a második helyen áll, a jelenlegi világelső ausztrál Hewitt mögött, aki "csak" 3.25-ös szorzóval bír.

Bezzeg ha a kis Samprasra, a november 21-én született Christian Charlesra fogad az ember! Amennyiben a teniszező papától és színésznő mamától származó fiúcska, valaha csak egyet is hozzátesz a papa eddigi hét Wimbledonban szerzett elsőségéhez, úgy a fogadónak a befektetett összeg százötvenszeresét fizetik ki.

Ha azonban ezt a sikert a másik "tenisz-bébi", az Andre Agassi-Steffi Graf álom pár most egyéves gyermeke ellen éri el, úgy egy fontra kétezret fizetnek ki a William Hill-nél.