Valér
-1 °C
0 °C

Testi sértés miatt jelentették fel Kahnt

2002.12.06. 14:10
A német válogatott csapatkapitánya nehezményezte, hogy az ellenfél egyik játékosa a lefújt leshelyzet után a kapujába rúgta a labdát, ezért megrázta őt. Az amúgy sem lelki nyugalmáról elhíresült kapus most a bíróság előtt felel tettéért.
A kölni ügyészség nyomozást indított Oliver Kahn ellen, miután egy szurkoló testi sértés miatt feljelentette a Bayern München és a világbajnokságon ezüstérmes német labdarúgó-válogatott kapusát.

A Sat.1 televízióban elhangzott riport szerint a bejelentést a szeptember 28-i bajnoki mérkőzés után tette meg a drukker, akinek a nevét nem hozták nyilvánosságra. A vendég bajorok hálóőre az első félidőben rátámadt a Bayer Leverkusen játékosára, Thomas Brdaricra, miután egy vitatott, de lefújt leshelyzet után a csatár mégis a kapuba juttatta a labdát. Kahn tarkón ütötte és megrázta ellenfelét.

Ki kell vizsgálnunk, hogy az eset kimeríti-e a testi sértés bűntettét - mondta a műsorban Rainer Wolf, az illetékes ügyész. Ottmar Hitzfeld, a Bayern München vezetőedzője értetlenül fogadta a nyomozásról szóló hírt: "Ilyen alapon minden meccs után fel lehetne jelenteni egy-két futballistát" - háborgott. Oliver Kahn, aki idén 7 millió eurót keresett, és ezzel a hetedik legjobban fizetett német sportoló volt, úgy tűnik lassan, de látványosan kezd bedurvuni. Szeptember végén a nála negyven kilóval könnyebb Thomas Brdaric fejét csavargatta két kézzel, de olyan keményen, hogy a Leverkusen csatára a meccs után azt nyilatkozta: szadizás közben "reszketett félelmében". Dolly Buster, a cseh származású pornósztár akkor idegei kezeslésérepasszív szexet javasolt a kapusnak.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!