Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Idegenben verte a BL-címvédőt a Fotex

2002.12.16. 09:12
A Fotex férfi kézilabda csapata azzal a kellemes tudattal léphetett pályára a tavalyi BL-győztes Magdeburg otthonában, hogyha kevesebb, mint kilenc góllal kap ki, akkor nagy baj már nem érheti, és a csoport első helyén végez. A Fotex nem bízott semmit a véletlenre, és sikerével az első lett.
Diaz góljával kezdődött a mérkőzés, és a Fotex szemlátomást meg akarta nyerni a meccset, egyszersmind visszavágni a legutóbbi BL-fináléban és Szuperkupa-döntőben elszenvedett vereségért. És ami legfontosabb: a játék azt a képet mutatta, hogy meg is lehet a siker, hiszen a németeket 7-7-nél utolérték, a félidő hajrájára pedig négygólos előnyt szereztek.

12-8 is volt, a szünetre két gólt faragott hátrányából a Magdeburg. A második játékrészben aztán azt az érzés erősödött meg az emberben, hogy a németek bármennyire is szeretnék, nem tudják a maguk javára fordítani a meccset.

Sterbik szenzációsan védett, Éles a horvát légiósok no meg Lazarov nem ismertek kegyelmet, sorra lőtték a gólokat. Ennek köszönhetően öt góllal is vezettek a veszprémiek, a hajrára viszont feltámadtak a germánok, ám így is csak a tisztes, egygólos vereséget érhettek el. A magyar cserék is kitettek magukért, és most már kimondható: a viadal nagy esélyese idén Zdravko Zovko csapata. A Veszprém feltehetően a dán Koldinggal találkozik a négy közé jutásért.

Jegyzőkönyv:
Magdeburg (német)-Veszprém 27-28 (10-12)
Góldobók: Stefansson, Perunicic 6-6, Tkaczyk, Ma:uer 4-4, Sigurdsson, Kretzschmar 2-2, Kulesov, Schöne, Abati 1-1, illetve Dzomba 7, Diaz, Lazarov 6-6, Pásztor 4, Iváncsik 2, Éles, Jovic, Perez 1-1