Illés
17 °C
29 °C

Szuper: Bosszant, hogy még mindig nincs csapatom

2003.09.03. 17:38
Miután megszűnt az NHL-ben szereplő Calgary Flames fiókcsapata, Szuper Levente klub nélkül maradt. Tíz napja maradt, hogy szerződést kössön.
A magyar válogatott kapusa, Szuper Levente az áprilisi Divízió I-es világbajnokságra tért haza, mert csapata a St. John's nem jutott be az American Hockey League (AHL) rájátszásába. Akkor már sejteni lehetett, hogy nem hosszabbítja meg szerződését, és mivel a csapat azóta megszűnt, így nem is tud visszatárni a Calgary Flames fiókcsapatához. (November elején az olimpiai és világbajnok Turek sérülése uátn a felnőtt csapathoz került, de bemutatkoznia nem sikerült az NHL-ben.)

Három amerikai idény után Európa következhet

Mivel hamarosan kezdődik a hokiidény, a huszonkét éves Szupert és menedzsereinek sürgősen csapatot kell találniuk. Konkrét ajánlatokról azonban eddig nem lehetett hallani. "Sajnos nincsenek is" - mondta az Index érdeklődésére a három idényt a tengerentúlon teljesítő kapus.

Európai és amerikai csapatokkal is tárgyalunt, ezek részkleteiről azonban még nem beszélhetek. Bosszant, hogy még mindig nincs csapatom, de korántsem látom borúsan a jövőmet, van még körülbelül tíz nap egy szerződés aláírására. Az üzleti életben vannak hullámvölgyek" - értékelt.

Az első edzőjével gyakorolt

A térdsérüléséből tökéletesen felépült Szuper gondolni sem akar arra, hogy esetleg nem találna csapatot. Jelenleg itthon készül a válogatottal, korábban első edzőjével, Bálint Attilával gyakorolt.