Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szuper: Bosszant, hogy még mindig nincs csapatom

2003.09.03. 17:38
Miután megszűnt az NHL-ben szereplő Calgary Flames fiókcsapata, Szuper Levente klub nélkül maradt. Tíz napja maradt, hogy szerződést kössön.
A magyar válogatott kapusa, Szuper Levente az áprilisi Divízió I-es világbajnokságra tért haza, mert csapata a St. John's nem jutott be az American Hockey League (AHL) rájátszásába. Akkor már sejteni lehetett, hogy nem hosszabbítja meg szerződését, és mivel a csapat azóta megszűnt, így nem is tud visszatárni a Calgary Flames fiókcsapatához. (November elején az olimpiai és világbajnok Turek sérülése uátn a felnőtt csapathoz került, de bemutatkoznia nem sikerült az NHL-ben.)

Három amerikai idény után Európa következhet

Mivel hamarosan kezdődik a hokiidény, a huszonkét éves Szupert és menedzsereinek sürgősen csapatot kell találniuk. Konkrét ajánlatokról azonban eddig nem lehetett hallani. "Sajnos nincsenek is" - mondta az Index érdeklődésére a három idényt a tengerentúlon teljesítő kapus.

Európai és amerikai csapatokkal is tárgyalunt, ezek részkleteiről azonban még nem beszélhetek. Bosszant, hogy még mindig nincs csapatom, de korántsem látom borúsan a jövőmet, van még körülbelül tíz nap egy szerződés aláírására. Az üzleti életben vannak hullámvölgyek" - értékelt.

Az első edzőjével gyakorolt

A térdsérüléséből tökéletesen felépült Szuper gondolni sem akar arra, hogy esetleg nem találna csapatot. Jelenleg itthon készül a válogatottal, korábban első edzőjével, Bálint Attilával gyakorolt.