Zelma, Rajmund
-4 °C
3 °C

Ismét egymásnak ment Kobe Bryant és Shaquille O'Neal

2003.10.28. 12:49
Egy nappal az NBA új idényének rajtja előtt keményen összevitatjozott a Los Angeles Lakers két sztárja, Kobe Bryant és Shaquille O'Neal.
Shaquille O'Neal kezdte a sajtón keresztül azt tanácsolta Bryantnek, hogy passzoljon többet, amíg ismét százszázalékos erőállapotban lesz.

Bryant: "köztudottan nevetséges lábujjsérülés"

Az augusztusban térdműtéten átesett Bryant azonban ingerülten reagált az útbaigazításra. "Játszottam én már törött kézzel, megrándult bokával, szakadt vállizommal, letört foggal, feldagadt szájjal és labda méretű térddel, úgyhogy nincs szükségem instrukciókra olyantól, aki egy köztudottan nevetséges lábujjsérülés miatt 15 meccset kihagy" - utalt ellenlábasának tavalyi gyengélkedésére.

Bizonytalan Kobe Bryant játéka

Bryant szereplése egyelőre bizonytalan a Dallas Mavericks elleni - magyar idő szerint szerdán 4.30-kor kezdődő - szezonnyitón. A sztár ellen egyébként nemi erőszak miatt hamarosan vádat emelnek Coloradóban, ahol egy luxusszállóban állítólag júniusban szexuálisan zaklatott egy 19 éves szobalányt.

A 2000 és 2002 között a Lakerst három bajnoki címre vezető két csillag viszonya sosem volt felhőtlen, de az elmúlt egy évben "fegyverszünetet" kötöttek, és nem bírálták egymást a nyilvánosság előtt.