Vacogva nyert a női kézilabda-válogatott

2003.11.21. 11:06
A káposztásmegyeri jégcsarnokban háromnapos tornán készül a magyar női kézilabda-válogatott a december 2-án kezdődő horvátországi világbajnokságra. A hokisok otthonául szolgáló létesítményben azonban vacognak a kézislányok, így is sikerült legyőzni a szintén vébérésztvevő cseheket.
Tekintse meg képeinket!
Csütörtök délelőtt is edzett a magyar női kézilabda-válogatott a világbajnoki felkészülés keretében, annak ellenére, hogy este az AstraZeneca tornán Csehország ellen pályára lépett a Mocsai Lajos csapata. "Ránk fagyott a verejték" - mondta a szövetségi kapitány, érzékeltetve a csarnok szokatlanul hideg hőmérsékletét.

Mocsai fűtést szeretne

A káposztásmegyeri teremben a jégre került a borítás, és a pálya, illetve a levegő hőmérséklete nem fekszik a labdás sportágnak. Mocsai jelezte, kérték, fűtsék fel kicsit jobban a termet.

A szintén vébérésztvevő csehek elleni mérkőzésen minden taktikai elemet végigvettek Farkas Ágiék, az első percektől eltekintve végig vezettek, és végül 29-23-ra nyertek. A kapusok - Sirina és Sugár - több bravúrt is bemutattak, védekezésben a hatos fallal felállva akadtak gondok a kapitány szerint. A második félidőben Radulovics szenvedett enyhébb bokasérülést. Ebben a játékrészben sokat cserélt Mocsai Lajos, sok lehetőséget adva a Németországban légióskodó Szrnka Hortenziának.

A torna másik mérkőzésén némi meglepetésre 21-19-re nyertek a spanyolok a franciák ellen. Pénteken az Európa-bajnoki bronzérmes gallok ellen játszik a magyar válogatott.