Auguszta
-3 °C
2 °C

Kézislány lett a legszexibb sportolónő

2003.11.24. 10:47
Először rendezték meg a legszexisebb sportolólány-választást, amelyen huszonkilenc lányra lehetett szavazni. A kétfordulós versengés első helyezettje a kézilabdázó Bódi Bernadett lett, de a szombat esti díjátadáson a győzelemről lemaradt lányok sem tűntek csalódottnak.
Huszonkilenc szebbnél szebb és sikeres sportolólány vállalta el, hogy a CKM férfimagazin kamerája elé áll és társaival együtt most nem pontozók, bírók, játékvezetők és az ellenfelek előtt méreti meg magát, hanem bájaival próbál babérokat learatni. Az edzőtáborok és versenyek között ingázó lányokkal nem volt könnyű a fotózásokat egyeztetni, de több hónapos szervezés után mindannyiukról elkészültek "egyenruhában" a felvételek.

A magazinban, más lapokban és az Indexen is közzétett képekre aztán szavazhattak a sport és a női kellem rajongói.

A végeredmény
1.Bódi Bernadett
2.Varga Katalin
3.Haris Brigitta
4.Fazekas Marcsi
5.Kiss Katalin
6.Póth Diana
7.Reubl Tünde
8.Kovács Katalin
9.Bartha Nóra
10.Kovács Ági
11.Tóth Hajni
12.Bejczy Zsuzsa
A "selejtező" után tizenkét lány maradt versenyben, hogy a végső győzelmet aztán egy kézislány, Bódi Bernadett arassa le. A Győri Graboplast ETO KC játékosa a korosztályos válogatottak egyik legjobbja, már junior Európa- és világbajnoki második, serdülő világbajnok, klubjával pedig Magyar Kupa-győztes.

A dobogó második fokára a vívó Varga Katalin léphetett fel, a tőröző lány világbajnoki második, kétszeres Európa-bajnoki második, junior világbajnoki második és hatodik helyezésekkel vétette magát eddig észre. A harmadik helyen a ritmikus gimnasztika ifjú tehetsége, Haris Brigitta végzett. Haris Európa-bajnoki tizenegyedik helyezett, háromszoros magyar és mesterfokú bajnok.

Tekintse meg a díjátadás pillanatait
A Champs Sport Pubban tartott díjkiosztón sokak fájdalmára nem lehetett ott éppen a nyertes, de a többi megjelent sportolólány kárpótlást nyújtot. Eljött azonban többek között a vívó Mohamed Aida és Varga Kati, a kajakos Kovács Kati, a pingpongos Fazekas Marcsi. A szervezők pedig megígérték, jövőre újra megszavaztatják, ki a legszexibb magyar sportolónő.