Elmarad Erdei szombati meccse

2005.07.02. 16:46
A magyar félnehézsúlyú boxvilágbajnok, Erdei Zsolt gyomorrontása miatt nem tudja vállalni a szombat estére tervezett, Mehdi Sahnoune elleni összecsapást - állítja a profibox.hu, amely szerint az értesülést hivatalosan is megerősítették.
A profibox.hu információi szerint elmarad Erdei Zsolt félnehézsúlyú boxvilágbajnok szombat esti címvédő mérkőzése.

Szombat hajnalban rosszul lett Erdei

A honlapot egy Brémában élő főorvos, Dr Balogh Ádám tájékoztatta, aki szerint a sportoló péntek este valószínűleg romlott ételt evett, majd hajnalban rosszul lett: gyomorrontása miatt nem tudja vállani az összecsapást. Az értesülést hivatalos helyről is megerősítették.

A gombás marhahús üthette ki

Erdei a francia Mehdi Sahnoune-nal bokszolt volna, de Dr. Balogh szerint annyira gyenge, hogy lábra is alig tud állni. A szakoldal megtudta, a gombás marhahússal lehetett gond.

"Tegnap este még minden rendben volt, majd reggel rosszul lett, ment a hasa, és délben úgy döntöttek, hogy lemondja a mérkőzést" - nyilatkozta a helyszínről az Indexnek Kovács 'Kokó' István korábbi világbajnok. Kokó nem tudja, mi okozhatta a betegséget, de az a véleménye, Erdei helyesen teszi, hogy nem áll ki.

A gálát nem fújták le

A hamburgi gála viszont nem marad el, Balzsay Károly mérkőzését is megrendezik. Az Erdei-Sahnoune párharcot pedig egy későbbi időpontban pótolják.