Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ukrán sárga trikó a Tour de France-on

2006.07.09. 00:46
Szombaton időfutamot mentek a francia kerékpáros körverseny résztvevői és Szerhij Hocsar nem csak a szakaszt nyerte meg, de az összetettben is az élre állt.

Az ukrán Szerhij Honcsar nyerte a szombati 52 km-es egyéni időfutamot, ezzel átvette az összetettben a vezetést a Tour de France kerékpáros körversenyen.

Az ukrán kerekes több mint egy perccel előzte meg a második helyezett amerikai Floyd Landist, a harmadik legjobb időt pedig a német Sebastian Lang érte el a bretagne-i szakaszon.

Kisebb meglepetésre az egyéni időfutam világbajnoka, az ausztrál Michael Rogers csupán negyedik lett.

Vasárnap a Saint-Méen-le-Grand és Lorient közötti 181 km-es szakasz vár a mezőnyre.

Tour de France 7. szakasz, Saint-Grégoire-Rennes, 52 km (egyéni időfutam)

1. Szerhij Honcsar (ukrán, T-Mobile) 1:01:43 ó 2. Floyd Landis (amerikai, Phonak) 1:01 p hátrány 3. Sebastian Lang (német, Gerolsteiner) 1:04 p h. 4. Michael Rogers (ausztrál, T-Mobile ) 1:24 p h.
Az összetettben (sárga trikó):1. Honcsar 30:23:20 ó 2. Landis 1:00 p hátrány 3. Michael Rogers 1:08 p h. 4. Patrik Sinkewitz (német, T-Mobile) 1:45 p h. 5. Markus Fothen (német, Gerolsteiner) 1:50 p h. 6. Andreas Klöden (német, T-Mobile) azonos idő