Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Gyáva népnek nincs hazája

2006.09.26. 10:01
A hét legviccesebb sportpályák melletti mondatai közül válogattunk, amelyekből kiderül, hogyan kerül(ne) a lovacska a futballpálya mellé és hogy mennyire borúlátó a barcikai futballisták edzője.

"Elkúrtad! Elkúrtad!"
A ferencvárosi szurkolók kiabálása, miután a tuzséri Máté a szombati NB II-es bajnoki 83. percében öngólt rúgott.

"A játék képe alapján több góllal kellett volna nyernünk."
Lucsánszky Tamás, a második vonal Nyugati csoportjában szereplő Budaörsi SC edzője a Kaposvölgye VSC elleni hazai, 2-1-es vereség után. (Nemzeti Sport)

"Gyáva népnek nincs hazája."
A szintén másodosztályú Kazincbarcikai SC edzője, Kádár Zsolt véleménye, miután játékosai hazai pályán kikaptak a Kecskeméttől. (Nemzeti Sport)

"Igaz, hogy negatív előjellel, de mindenki megtette a magáét."
A váci női kézisek edzője így értékelte csapata makói, 38-32-es kudarcát. (Nemzeti Sport)

"Kíváncsian várom a keddet, hogy lássam, a két afrikai futballista a különböző játékelemekben milyen teljesítményre képes. Arról már hétfőn is meggyőződhettem, hogy Kotheom Fox Sipeki-szintű technikával rendelkezik, Holidou Douva pedig igencsak gyors."
A Diósgyőrben edzősködő Csank János arról, mennyire színvonalas futballistákat ismert meg a frissen érkezett kameruni idegenlégiósokban. A 27 éves Sipeki István a DVTK középpályása, korábban Vácon és Siófokon is szerepelt, utóbbi csapatban Csank szintén az edzője volt.

"Többet már ne igyál a gólvonalon!"
A hamburgi műsorközlő hozzászólása az északi, Werder Bremen elleni rangadón miután a vendégek kapusa, Wiese döbbenten mutatta meg a játékvezetőnek, hogy eltalálták őt egy "féldekás" jägermeisteres üveggel.

"A meccs előtt azt mondta a kislányom: 'Beenie lovacska melletted, a kulacstartónál akar ülni az oldalvonalnál.' Nagyon nehéz megmondani egy hétéves gyereknek: 'Ez a Premiership, ahol engem úgy hívnak, Psycho és hogy én egy nagyon kemény fickó vagyok.'"
Az angol Manchester Cityt edző Stuart Pearce családi-szakmai problémája. (BBC)

"A Mansfield pokoli nehéz meccsre kényszerített minket. Féltem a hosszabbítástól, de továbbmenetelünk, még mindig veretlenek vagyunk és én továbbra is zseniális edző vagyok!"
A Premier League-ben hétfőig veretlen Portsmouth edzőjének, Harry Redknappnek a higgadt helyzetértékelése, miután csapata nehezen győzte le harmadosztályú ellenfelét a Ligakupában. (BBC)