Marija Sarapova teniszütõ nélkül

2008.02.22. 18:10
Marija Sarapova ez idõ szerint Dohában veri ellenfeleit, de elõbb pózolt egy sort a fotósoknak. Nem mellesleg: az Index olvasói szerint is õ a legszexisebb. Képgaléria a bizonyítékokról.

A dohai 2,5 millió dolláros tenisztornán a legjobbak közül már csak ketten vannak versenyben: a harmadik helyen kiemelt szerb Jelena Jankovics és a negyedik orosz Marija Sarapova.

Sarapova Tanasugrant verte legutóbb két könnyû szettben, és talán már megszokta, hogy neki nemcsak a játékkal kell törõdnie, hanem fotózásokra is kell járnia, elvégre a reklámokkal általában kétszer annyit keres, mint a tenisszel.

Nézze meg képeinket!

Most éppen a Land Rovert reklámozta könnyed estélyi ruhában. Arról nem szóltak a jelentések, megkapta-e valamelyik autót, de gyaníthatóan igen.

Idén játszmát sem veszítve megnyerte már az Ausztrál Opent, és Dohában is megvan minden esélye a sikerre. Ha a ranglistán nem is javít ezzel, hamarosan újra benne lehet az elsõ háromban, vagy visszakerülhet az élre is, kivált, ha olyan imponálóan játszik, mint a világelsõ Henin ellen Melbourne-ben.