Aliz
6 °C
14 °C

Nadalt is elkapták Dubajban, nincs váltás

2008.03.07. 10:20
Két kiemelt búcsúzott Dubajban. Nadal nem fogja utolérni Federert. Las Vegasból az első kiemelt mehet haza, az indiai WTA-tornán mindkét Williams a legjobb nyolcba került. Nagy meccseket teniszeztek össze csütörtökön.

Az 1 426 000 összdíjazású dubaji torna negyeddöntőjét játszották tegnap, és a 6. kiemelt amerikai Roddick két játszmában elküldte a 2. helyen kiemelt Rafael Nadalt. A 4. Ferrer is búcsúzott. A negyeddöntő másik két összecsapásán az esélyesebbek léptek tovább.

A 436 ezer dolláros Las Vegas-i tornán a második kör végére értek a versenyzők. Bagdatisz búcsúja meglepetés, és az is, hogy a negyeddöntőben csak egy kiemeltet találunk (Canas), és két olyan játékost is, aki a selejtezőkből küzdötte fel magát (Anderson és Delic); kiesett az első kiemelt chilei González is.

A nők Bangalore-ban folytatták 600 ezer dolláros, Tier II-es tornájukat. A második kör végére értek, az esélyesek sorra győztek. A kiemeltek közül csak az orosz Kirilenkót, az osztrák Bammert és Szávayt nem találjuk a legjobb nyolc között

Eredmények

Barclay's Dubai Tennis Championship, Dubaj (kemény pályás). Negyeddöntők: Davigyenko (5.) (orosz)-A. Murray (brit) 7-5, 6-4, Feliciano Lopez (spanyol)-Ferrer (4.) (spanyol) 6-4, 6-3, Djkokovics (3.) (szerb)-Andrejev (orosz) 6-2, 6-1, Roddick (6.) (amerikai)-Nadal (2.) (spanyol) 7-6, 6-2.
Tennis Channel Open, Las Vegas (kemény pályás). 2. forduló: Koroljov (orosz)-Fernando González (1.) (chilei) 6-3, 7-6, Ginepri (amerikai)-Bagdatisz (ciprusi) 7-6, 6-3, Gulbis (lett)-Luczak (ausztrál) 6-2, 6-1, Anderson (dél-afrikai)-Isner (amerikai) 7-6, 7-5.
Canara Bank Bangalore Open, Bangalore (kemény pályás). 2. forduló: Jankovics (1.) (szerb)-Mamic (horvát) 6-2, 6-2, Venus Williams (2.) (amerikai)-Szuaj (kínai) 6-2, 6-7, 6-2, Jan Zsi (kínai)-Szavcsuk (ukrán) 6-2, 6-1.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?