Labdaszedőt vert az argentin futballista

2008.04.01. 10:56
A chilei Huachipato argentin légiósa nem találta el a labdaszedőt, pedig akarta. Lökdösődni kezdtek, Gustavo Seminót kiállították, lefelé menet még leütött egy szurkolót is.

Egy labdaszedőt és egy szurkolót is bántalmazott Gustavo Semino, a chilei bajnokságban szereplő Huachipato labdarúgója a La Serena elleni meccsen.

A labda a Huachipato térfelének közepén ment ki a pályáról, a labdaszedő odaszólhatott valamit az argentinnak, aki a labdával el akarta találni a sapkás-kapucnis fiút. Nem sikerült, de a labdaszedő már a kisérletért is bosszút állt, meglökte Seminót, aki nem hagyta magát.

Lökdösődni kezdtek, a kispadról odaérkező edzők és játékosok választották szét őket. A játékvezető azonnal kiállította az argentint, aki ezek után visszament (volna) még egy körre, hogy leverje a piros lapot a labdaszedőn, a pályán kívül kavarodás alakult ki, de szétválasztották őket.

Seminót levezették, a játékoskijáró előtt egy felháborodott szurkoló szaladt oda hozzá, akit a játékos olyan erővel csapott arcon, hogy kiesett egy foga. Az eset láttán a rendőrök is közbeavatkoztak, bilincsben szállították el a dühöngő futballistát.

Az 1947-ben alapított, egyszeres bajnok Club Deportivo Huachipato most a tizenkettedik a chilei bajnokságban, a La Serena ezzel a győzelemmel jött fel a tizennegyedik helyre. Gustavo Semino a 2002-es szezonban játszott már Chilében, a Club Deportivo Huachipatóba 2008-ban érkezett az argentin Atlético de Rafaelából.