Szilvia
5 °C
16 °C

Labdaszedőt vert az argentin futballista

2008.04.01. 10:56
A chilei Huachipato argentin légiósa nem találta el a labdaszedőt, pedig akarta. Lökdösődni kezdtek, Gustavo Seminót kiállították, lefelé menet még leütött egy szurkolót is.

Egy labdaszedőt és egy szurkolót is bántalmazott Gustavo Semino, a chilei bajnokságban szereplő Huachipato labdarúgója a La Serena elleni meccsen.

A labda a Huachipato térfelének közepén ment ki a pályáról, a labdaszedő odaszólhatott valamit az argentinnak, aki a labdával el akarta találni a sapkás-kapucnis fiút. Nem sikerült, de a labdaszedő már a kisérletért is bosszút állt, meglökte Seminót, aki nem hagyta magát.

Lökdösődni kezdtek, a kispadról odaérkező edzők és játékosok választották szét őket. A játékvezető azonnal kiállította az argentint, aki ezek után visszament (volna) még egy körre, hogy leverje a piros lapot a labdaszedőn, a pályán kívül kavarodás alakult ki, de szétválasztották őket.

Seminót levezették, a játékoskijáró előtt egy felháborodott szurkoló szaladt oda hozzá, akit a játékos olyan erővel csapott arcon, hogy kiesett egy foga. Az eset láttán a rendőrök is közbeavatkoztak, bilincsben szállították el a dühöngő futballistát.

Az 1947-ben alapított, egyszeres bajnok Club Deportivo Huachipato most a tizenkettedik a chilei bajnokságban, a La Serena ezzel a győzelemmel jött fel a tizennegyedik helyre. Gustavo Semino a 2002-es szezonban játszott már Chilében, a Club Deportivo Huachipatóba 2008-ban érkezett az argentin Atlético de Rafaelából.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?