Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szabó győzelemmel, ifj. Nagysolymosi vereséggel kezdett

2008.04.12. 11:24
A 63 kg-os Szabó Brigitta győzelemmel, ifj. Nagysolymosi Sándor (81) viszont vereséggel kezdett a lisszaboni olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokság második versenynapján.

A tatabányaiak junior világbajnoka első mérkőzésén az ukrán Olena Szajkóval került szembe, akit 3:16 percnél megintettek hátrálásért. Mivel több akció nem történt, Szabó minimális különbséggel lépett tovább a következő körbe, ahol a spanyol Sara Alvarez vár rá.

A kecskeméti ifj. Nagysolymosi - beteg edzőjének-édesapjának távollétében - a litván Radvilas Matukasszal akaszkodott össze, és a balti versenyző előbb egy kokáért vitte földre, majd másfél perc elteltével ippont érően dobta el őt. A "Solyka" becenévre hallgató magyar dzsúdós így már csak a vigaszágban reménykedhet.

A szombati magyarok közül Braun Ákos (73) és a már pekingi kvótával rendelkező Mészáros Anett (70) később lép tatamira.