Szilvia
5 °C
16 °C

Berki és Korcsmáros döntős

2008.04.12. 09:10
A magyar szövetség tájékoztatása szerint Berki Krisztián lovon holtversenyben az első, míg Korcsmáros Enikő ugrásban a negyedik helyen került be a fináléba.

Az Európa-bajnok Berki szinte hibátlanul mutatta be új gyakorlatát, mindössze az elején volt egy kisebb terpesztése, így végül az angol Daniel Keatings-szel együtt bizonyult a legjobbnak.

Hídvégi Vid leesett a lóról, korláton viszont szép gyakorlatot mutatott be. Hetrovics Marcell csupán két tizeddel maradt le a gyűrűfináléról, a leugrása nem volt tökéletes. Ugrásban két új, nehéz gyakorlatából az egyiket elrontotta, nem tudott megállni belőle. Czingli László talajon az utolsó ugrássorban hibázott, nyújtója és gyűrűje jól sikerült.

Korcsmáros Enikő, a múlt heti franciaországi Európa-bajnokság ugrás fináléjának hetedik helyezettje, most is remekelt, negyedik helyen jutott be a legjobbak közé, gerendán pedig csak három tizeddel maradt el a döntőtől. Gombás Laura rontott mindkét szeren, ráadásul talajon egyik elemét lepontozták.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?