Patkány harapta meg a futballista szemét

2008.04.15. 11:52
A román másodosztályú Murasul Deva középpályását kétcsillagos szállodában, alvás közben érte a baleset. Ioan Pisoiut veszettség elleni oltásokkal és antibiotikumokkal kezelik, egyelőre nem edzhet.
Ioan Pisoiu

Patkány harapta meg a szemhéját Ioan Pisoiu romániai labdarúgónak.

A másodosztályú Muresul Deva középpályásának nem volt esélye felkészülni a támadásra, mivel a patkány álmában rontott rá. A szeme nem szenvedett maradandó károsodást, de a következő hetekben veszettség elleni oltásokkal és antibiotikumokkal kezelik majd, így egyelőre nem is edzhet.

"Pszichikailag nagyon megviselt a történet, az elmúlt éjszakák alatt keveset aludtam, folyton felriadtam az ijedtség miatt" - nyilatkozta a játékos. A furcsa eset a romániai Déva város egyik kétcsillagos szállodájának szobájában történt, a Deva labdarúgója csapatával edzőtáborozott.

A csapat a bajnokság utolsó helyén álló FC Caracal ellen készült, a meccset meg is nyerték 3-0-ra. A Muresul Deva jelenleg a román másodosztály nyolcadik helyén áll, de ha hozza az Ariesul Turda elleni elmaradt mérkőzését, az ötödik helyre léphet előre.