Albert, Lipót
3 °C
12 °C

Kovács és Janics együtt, Kati néni nem örül

2008.04.17. 19:05
Szolnokon ismét együtt edzett Kovács Katalin és Janics Natasa. Az olimpiai bajnok páros utoljára 2006-ban versenyzett egy hajóban, ám tavaly - miután Janics elhagyta Fábiánné Rozsnyói Katalin csoportját - nem volt lehetőségük a közös munkára.

Ezúttal a Kati néni néven ismert tténer engedélyével ülhetett ismét össze a páros, az edző azonban hangsúlyozta, hogy fenntartja véleményét, miszerint Kovács K-1-es teljesítményt nem segíti elő a megosztott felkészülés - derült ki az első edzésről kiadott közleményből.

A két versenyző április elején tért vissza az amerikai, illetve az ausztráliai meleg vízi edzőtáborból, ezek után ült Szolnokon ismét páros hajóba.

A nagy érdeklődés mellett megtartott edzés után a következőképp nyilatkoztak: "Az első edzés nagyon jól sikerült, remekül éreztük magunkat a hajóban. Mit is mondhatnék még: bízunk benne, hogy a párossal visszanyerjük korábbi formánkat - mondta Janics Natasa.

Nem szeretnénk feszültséget, reméljük, hogy többen inkább segítik majd a munkánkat - fogalmazott Kovács Katalin. - Csak a jó eredmény elérése motivál, és mindenkinek el kell fogadnia, hogy a három női kajakos olimpiai szám közül azokban szeretném kiharcolni a pekingi részvételt, amelyekben a legjobb lehetek.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?