Ödön
2 °C
11 °C

Sarapova miniben adogatott az utcán

2008.04.23. 16:59
A David Letterman Show vendége volt hétfőn New Yorkban Marija Sarapova teniszezőnő. Az adás után ütőt ragadott ő, a riporter, valamint Billy Crystal színész, és kimentek ütögetni a stúdió mellé.

New York utcáin teniszezett Marija Sarapova háromszoros Grand Slam-győztes teniszezőnő, miután a David Letterman tévéshow vendége volt hétfőn.

Néhány perces csevegés után a 21 éves riportalany és az őt faggató Letterman kimentek a stúdió mellé, az aszfaltra festett, mobil hálós pályán ütőt ragadtak. A showman mellé állt Billy Cristal, a világhírű színész-komikus: a férfiak voltak az egyik, a teniszsztár egyedül a másikon oldalon.

Hosszabb labdamenet nem alakult ki, az amatőrök egyetlen Sarapova-szervát sem tudtak visszaadni, ami nem csoda, hiszen még blúzban-miniszoknyában is 150 kilométeres sebességgel adogatott.

Crystal a sok kudarc után ütőjét baseballkesztyűre cserélte, és néhányszor sikerült elkapnia a labdát. Az orosz-amerikai meccset így egyértelműen a vendégjátékos nyerte.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?