Dán szépséggel kavar Rafael Nadal

2008.04.26. 13:45
A tenisz-világranglista második helyén álló Rafael Nadal újabban a 18 esztendős lengyel-dán Caroline Wozniackival tölti szabadidejét. Utóbbi is jön felfele a ranglistán, már az első harmincba jutásért küzd, és elég gyakran nyer az idén.

A spanyol Rafael Nadalt nem nagyon viselte meg, hogy másfél hete nem tudott nyerni a Miamiban megrendezett 3,77 millió dollár összdíjazású tenisztorna döntőjében az orosz Davigyenko ellen. A spanyol akkor öt játszmában maradt alul, pedig örökös döntőbeli ellenfele, a svájci Roger Federer a verseny már egy korábbi szakaszában kiesett.

A jelenleg is zajló monte-carlói tornán ismét remek formában van, egymás után két honfitársát, Ferrerót és Ferrert intézte el könnyedén, így jutott a legjobb négy közé. Formajavulásában minden bizonnyal jelentős szerepet játszik, hogy a dán lapok értesülése szerint az elmúlt hetekben románc szövődött közte és Caroline Wozniacki között.

Caroline és Rafael, galéria

Az Ekstra Bledet című koppenhágai napilap szerint a 22 éves spanyol teniszcsillag és a nála négy esztendővel fiatalabb lengyel származású, de Dániában született teniszező gyanúsan sok időt tölt együtt.

"Nem vagyunk jegyesek, fölösleges ebből ügyet csinálni. Édes fiú, imádok beszélgetni vele" - nyilatkozta a szőke Caroline, aki korábban nyert a juniorok között Wimbledonban is tornát, az elmúlt évben a 2. helyre került az ITF junior-világranglistán, jelenleg meg azért küzd, hogy a legjobb harminc közé kerüljön a felnőttek között.