Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kiss Gergő Montenegróba szerződött

2008.04.30. 10:33
A kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó, Kiss Gergő elfogadta a montenegrói Kotor ajánlatát, egy évig a nagy terveket készítő csapat játékosa lesz. A másik két magyar, akit hívnak, még nem nyilatkozott.

"Az elmúlt napokban folytatott tárgyalások eredményeként eldöntöttem, hogy a következő idényben az Euroliga négyes döntőjébe vágyakozó Primorac Kotor csapatában játszom. Hosszas mérlegelés végén, sok beérkező szimpatikus hazai és külföldi ajánlat meghallgatása után született meg az egy szezonra szóló megállapodás a montenegrói bajnokkal" - jelentette be hivatalos honlapján a kétszeres olimpiai bajnok Kiss Gergő.

"Nehéz szívvel hagyom itt a Domino-Honvédot, ahol példátlanul sikeres időszakot töltöttem, hiszen a közösen elért öt bajnoki címre, a négy Bajnokok Ligája-, illetve Euroliga-döntőre minden magyar sportszerető velünk egyetemben nagyon büszke lehet. Köszönöm ezeket az éveket játékostársaimnak, vezetőinknek és a mellettünk szorgoskodó stábnak egyaránt" - folytatta a balkezes klasszis, aki idén csapatával nem jutott be a magyar bajnokság döntőjébe, csak bronzérmes lett.

"Döntésem meghozatala után már teljes erőbedobással a nyári nemzeti csapatban előttem álló hatalmas feladatokra koncentrálok" - összegzett, hiszen Kiss alapembere lehet az olimpián szereplő válogatottnak, egyúttal harmadik olimpiai bajnoki címét szeretné megszerezni.

Az idén a négyes döntő előtt megtorpanó Kotor - a Vasas állította meg - még két magyar játékost szeretne a soraiban látni, Steinmetz Ádámot és Szívós Mártont. Előbbi a pénteki sorsdöntő bajnoki döntőre figyel, utóbbi sem nyilatkozott még, elfogadja-e az anyagilag kedvező ajánlatot.