Zsuzsanna
-4 °C
3 °C
Műkorcsolya
Percről Percre

Rátámadtak a vendégek buszára a komlóiak

2008.05.01. 19:18
Botránnyal ért véget a Komló-MTE Mosonmagyaróvár labdarúgó NB II-es focimérkőzés szerdán, jelentette a Baranya Megyei Online. A találkozó lefújása után a hazai nézők rátámadtak a vendég csapat buszára, öt személy ellen indult rendőrségi eljárás.

A mérkőzés 0-0-s döntetlennel ért véget. A találkozó elég feszült hangulatú volt, a találkozó vége felé Fodort megpróbálta lefejelni a mosonmagyaróvári Schafranek, akit a játékvezető ezért kiállított. Ezután heves lökdösődés kezdődött a pályán, rövid szünet után aztán folytatódhatott a mérkőzés.

A botrány a mérkőzés vége felé kezdődött. Az esetről a bama.hu egyik olvasója számolt be: "a komlói keménymag mindent bedobált a pályára: műanyag flakonokat, vaskerítés darabokat, kitépett fadarabokat. Egy-két szurkoló át is akart mászni a kerítésen, de a rendőröknek sikerült őket visszatartani. Ekkor a bíró le is fújta a meccset. Az ultrák megindultak a klubház felé, és ott várták a bírókat, valamint az ellenfél játékosait egy kis beszélgetésre. Elállták az utat, a busz megállt, és egy kis tanakodás után kiszálltak a mosonmagyaróváriak, és tömegverekedés alakult ki, a maradék néhány komlói ultra, az MTE játékosai, valamint szakmai stábja között."

A buszt a komlói szurkolók a Petőfi tér előtt dobálták meg, a vendégcsapat az egyik közeli benzinkútnál állt meg, itt alakult ki a komlói szurkolók és a busz utasai között verekedés. A dulakodásnak a rendőrök vetettek véget. A bama.hu információi szerint a buszban hárommilliós kár keletkezett, és a rendőrség öt ember ellen indított eljárást.