Oszkár
20 °C
29 °C

Pucér férfi szórakoztatta a walesi herceget

2008.07.30. 14:21
A pályára rohanó meztelen szurkolók zavarta meg az Anglia-Ausztrália lovaspólómeccset Windsorban. A játék félbeszakadt, a közönség éljenzett, Károly herceg a királynő páholyából figyelte az eseményt.

Három, a tribünről a pályára rohanó meztelen férfi zavarta meg a hétvégi Anglia-Ausztrália lovaspólómeccset a windsori Guards Polo Clubban, melyet a walesi herceg is a helyszínen tekintett meg.

tK3s goff 55 cartier 270708 6

Ketten szinte azonnal elhagyták a pályát, a harmadikat a 25 000 fős közönség éljenzése közepette a pálya személyzete megkergette, a férfi végül a kerítésen átmászva hagyta el a helyszínt.

A játék félbeszakadt, Luke Tomlinson, az angol pólócsapat kapitánya szerint alig vették észre a vicces közjátékot, de előfordul az ilyesmi, a közönség élvezte, és ez a legfontosabb.

Károly herceg a királynő páholyából követte figyelemmel az eseményt. A királynő idén - kivételesen - nem volt jelen az egyik legfontosabb társadalmi eseménynek számító rendezvényen.

Az uralkodói páholyban a hercegen kívül számos ismert személyiség foglalt helyet, többek között az egykori Bond-lány, Rosamund Pike, és Emma Watson, a Harry Potter-filmek női főszereplője.

A meccset Anglia nyerte 10-9-re.