Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Janics éttermet nyit, Kovács férjhez megy

2008.09.04. 11:39
A háromszoros olimpiai bajnok kajakos megvásárolta a szegedi Bárka éttermet, 27,2 miliió forintos jutalmát ennek felújítására fordítja, írja a szerdai Blikk. Társa, Kovács Katalin férjhez megy szeptemberben.

Bízom benne, hogy az elkövetkező hónapokban több idő jut a vállalkozásra, szeretném, ha minél hamarabb újra fogadná a vendégeket a Bárka, mert régen nagyon népszerű hely volt, mondta Janics Natasa a bulvárlapnak. A cikkből kiderül, sok még a tennivaló, így a nyitás valószínűleg átcsúszik 2009-re.

Janics Natasa az olimpiai jutalmát fekteti be a vállalkozásba, amely a kajakpárosban Kovács Katalinnal szerzett olimpiai bajnoki cím, illetve a négyesben elért ezüstérem révén összesen 27,2 millió forintot tesz ki.

A háromszoros olimpiai bajnok a továbbiakról elmondta még, a 2009-es kanadai világbajnokságon mindenképpen indulni szeretne. Arról egyelőre nincs hír, hogy az athéni címét Pekingben is megvédő legyőzhetetlen páros együtt marad-e.

Janics társa, Kovács Katalin erről kedden azt mondta: "Most kell egy kis idő, hogy lenyugodjak, az elmúlt hetek, hónapok történései leülepedjenek. Ráadásul szeptemberben lesz az esküvőm, és még sehol sem állunk. Ha kipihentem magam és feltöltődtem, akkor döntök a jövőmről. Most úgy érzem, nem Pekingben volt utoljára kajaklapát a kezemben."

Kovács Katalin az őt egyesben ért kudarcról is nyilatkozott: "Mindegyik futam kemény volt, ám az egyes volt a legnehezebb. Már a rajt előtt, a bemelegítésnél sem éreztem magam igazán jól a bőrömben, valami olyasmit éltem át, hogy telik az idő, és nem állok készen a feladatra. Ez nagyon rossz volt, nem is tudtam azt nyújtani, amit elvártam magamtól."

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?