Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Hollandot és horvátot kell verni a BL-ért

2008.09.09. 07:20
A magyar bajnok berettyóújfalui MVFC rendezi a szeptember 9-12. között a futsal Bajnokok Ligája egyik csoportselejtezőjét. Az ukrán Sahtar Donyeck verhetetlennek tűnik, a Beverwijket és a Zagrebet talán le lehet győzni. A négycsapatos csoportból az első kettő jut tovább.

A futsal Bajnokok Ligája egyik legerősebb csoportselejtezőjét rendezik a magyar bajnok, a berettyóújfalui MVFC részvételével szeptember 9-12. között a debreceni Főnix Csarnokban. A tét a csoportkörbe kerülés, a négy résztvevő csapat közül ketten kvalifikálják magukat.

A veretlenül magyar bajnok, a Szuperkupa döntőjében az Aramist 2-1-re legyőző csapat megerősödött az utóbbi hetekben, de még így is óriási bravúr lenne a továbbjutás, írja a futsal-hungary.hu.

A három ellenfél egyike Európa egyik sztárcsapata, az ukrán Sahtar Donyeck, a másik a holland válogatottal gyakorlatilag megegyező bajnok Carillon Boys Beverwijk, a harmadik a két brazil légióst foglalkoztató horvát Nacional Zagreb.

Kedden, az első fordulóban a horvátokkal, szerdán a hollandokkal, pénteken az ukránokkal játszik a Berettyóújfalu.

Hétfőn indul az NB I.

Tíz csapat nevezett a futsal férfi NB I. 2008-2009-es évadára, nincs köztük a tavalyi év egyik legjobbja, az Euro-Mobil-Trans Győr és tíz év után kiszállt a futsalból az Első Beton Szeged is. A bajnokság indulói: Dupont-Fortuna FC, MVFC-Berettyóújfalu, Goldball Rubeola FC Csömör, MetalCom-Szentes, Duna Takarék FC, Üllő FC Cső-Montage, Hírös Futsal Club, Colorspectrum Aramis, Gödöllői Sport Klub, Allianz-FTC.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?