Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Sztriptízklubban mulatott Michael Phelps

2008.09.09. 13:18
Las Vegasban lazított a hét végén a 14-szeres olimpiai bajnok úszó, sok nővel és kevés alkohollal.

Mulatott a hét végén Las Vegasban a Pekingben nyolcszoros, összesen tizennégyszeres olimpiai bajnok úszó, Michael Phelps. Szombaton kaszinóban kezdett, sztriptízbárban folytatta, másnap Playboy-modellekkel fotózták a hotel medencéje mellett.

A játékgépek között körülrajongták a nők, mindegyikük fényképezkedett vele, neki meg a Moon nightklubban egy tetovált derekú szőke alkalmazott tetszett meg. Lesifotók szerint nem volt túl szomjas, tapogatózni is próbált. Azt nem tudni biztosan, hódítása sikeres lett-e.

Nappal aztán egy playboyos hölggyel kapták le a Pals Casino Resort környékén, ahol a világ egyetlen hivatalos Playboy-klubja található. A vendégek a helyszínen, de online is kiválaszthatják képes katalógusból, hogy melyik nyuszilánnyal vagy lányokkal akarnak szórakozni.

Állítólagos új barátnője, az olimpia idején becserkészett háromszoros bajnok ausztrál úszó, Stephanie Rice nem volt vele Las Vegasban.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?