Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Két meccs után kiesett a magyar bajnok

2008.09.10. 22:18 Módosítva: 2009-02-13 13:25:31
Az MVFC Berettyó második meccsén 2-1-re kikapott a holland Beverwijktől a debreceni Főnix csarnokban, így már biztos, hogy nem végezhet továbbjutó helyen a csoportban.

Második mérkőzését is elveszítette a Berettyóújfalu az UEFA futsal Bajnokok Ligája debreceni selejtezőjében, ezzel eldőlt, hogy nem juthat tovább.

A veretlenül magyar bajnok MVFC az előzetesen a csoport leggyengébb tagjának tartott, és a holland válogatottal gyakorlatilag megegyező FC Blok Beverwijktől kapott ki 2-1-re.

A csoport másik meccsén az egyértelműen esélyesebb ukrán Sahtar Donyeck meglepetésre csak 4-4-et játszott a Berettyót kedden 4-0-ra legyőző horvát Zagrebbel.

Két forduló után a horvát és az ukrán csapat áll az élen 4-4 ponttal, a holland csapat 3 pontos, a Berettyó pont nélkül áll.

A pénteki, utolsó játéknapon a magyar csapat a Sahtar Donyeckkel mérkőzik, a Beverwijk a Zagrebbel játszik az egyik továbbjutó helyért.

UEFA Futsal Cup, selejtező, 2. forduló

MNK Nacional Zagreb (horvát) - Sahtar Doneck (ukrán) 4-4 (1-0)
FC Blok Beverwijk (holland)-MVFC Berettyóújfalu 2-1 (0-0)
A csoportból az első kettő jut tovább.