Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Döntőben a magyarok a salakmotoros páros Eb-n

2008.09.13. 18:55

A második helyen zárt és bejutott a páros Európa-bajnokság döntőjébe a magyar salakmotoros-válogatott. A Ferjan Matej, Magosi Norbert, Szatmári László összetételű gárda egy ponttal elmaradva a csehektől a dobogó második fokára állhatott fel. A németek is ugyanannyi pontot gyűjtöttek, mint a magyarok, ám ők nem álltak rajthoz a különfutamban, így a harmadik helyen végeztek. A magyaroknál Magosi Norbert 12, Ferjan Matej 9, Szatmári László pedig 4 pontot motorozott össze.

Miután a franciák nem érkeztek meg Miskolcra, egy második számú magyar csapatot kellett indítani: Tihanyi Sándor és Tabaka József 17 pontot gyűjtve a negyedik helyen végzett. Az első három helyezett csapat jutott a szeptember 20-ai, bécsújhelyi fináléba.

Végeredmény: 1. Csehország 26 pont (Rymel 13, Sipera 13) 2. Magyarország 25 (Magosi 12, Ferjan 9, Szatmári 4) 3. Németország 25 (Smolinski 16, Speiser 9) 4. Magyarország B 17 (Tihanyi 12, Tabaka 5) (MTI)