Judit
2 °C
7 °C

Kovács Gábor már elődöntős a kiesés sakk ob-n

2008.09.15. 20:55

Az első fordulóban Gyimesi Zoltánt lepte meg, ezúttal pedig Horváth Ádámot. A viadal honlapja alapján a további három párban remiztek a felek. Eredmények, negyeddöntő, első partik: Balogh Csaba-Sax Gyula döntetlen Horváth Ádám-Kovács Gábor 0-1 Ruck Róbert-Gonda László döntetlen Almási Zoltán-Cao Sang döntetlen

A második partikat kedden 16 órától rendezik. A torna díjalapja 2,3 millió forint, a győztes 700 ezerrel gazdagodik. Egy-egy párharc két normál játékidejű játszmából áll, döntetlen esetén két rapidparti következik. Ha ismét nem születik döntés, akkor két villámjátszma, végül szükség esetén az "aranyjátszma" során dől el a továbbjutás. Az "aranyjátszma" speciális feltételekkel lejátszásra kerülő villámparti, melyben a döntetlen sötét továbbjutását (győzelmét) jelenti.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?