Sokkolóval fékezték meg a szurkolót

2008.09.19. 15:38
Egy amerikai baseballmeccsen az otthoni és munkahelyi problémáktól kikészült szurkoló csapata éltetése helyett végig az ellenfelet szidta. Senki nem tudta megfékezni, a kiérkező rendőröknek is csak sokkolóval sikerült.

Különös közjáték zavarta meg az amerikai baseball Liga (MLB) Tampa Bay Rays-Boston Red Sox összecsapását. A több mint 36 000 néző előtt rendezett összecsapáson egy vendégszurkoló miatt meg kellett állítani a játékot.

A 33 esztendős férfi amellett, hogy a Red Soxot éltette, szinte végig az ellenfelet becsmérelte. Tette mindezt a hazaiak kispadja felett, ahol a cseréken kívül a kísérőszemélyzet is helyet foglalt.

Hiába kérték többször is, hogy hagyja abba, egyre inkább behergelte magát, és tovább pocskondiázta a rivális csapatot, később már fenyegetőzni is kezdett.

A kiérkező rendőrök kérésére sem akarta abbahagyni zavarodott viselkedését, így végül lebirkózták a nagy testű, kopasz férfit, majd miután még ez sem bizonyult hatásosnak, elektromos sokkolóval tették ártalmatlanná.

A rendőrség szóvivője szerint viselkedését munkahelyi és személyes problémákkal magyarázta. Arról nem tudni, mit tett, amikor a fogdában megtudta a végeredményt. A Tampa Bay nyert 10-3-ra.