Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Sokkolóval fékezték meg a szurkolót

2008.09.19. 15:38
Egy amerikai baseballmeccsen az otthoni és munkahelyi problémáktól kikészült szurkoló csapata éltetése helyett végig az ellenfelet szidta. Senki nem tudta megfékezni, a kiérkező rendőröknek is csak sokkolóval sikerült.

Különös közjáték zavarta meg az amerikai baseball Liga (MLB) Tampa Bay Rays-Boston Red Sox összecsapását. A több mint 36 000 néző előtt rendezett összecsapáson egy vendégszurkoló miatt meg kellett állítani a játékot.

A 33 esztendős férfi amellett, hogy a Red Soxot éltette, szinte végig az ellenfelet becsmérelte. Tette mindezt a hazaiak kispadja felett, ahol a cseréken kívül a kísérőszemélyzet is helyet foglalt.

Hiába kérték többször is, hogy hagyja abba, egyre inkább behergelte magát, és tovább pocskondiázta a rivális csapatot, később már fenyegetőzni is kezdett.

A kiérkező rendőrök kérésére sem akarta abbahagyni zavarodott viselkedését, így végül lebirkózták a nagy testű, kopasz férfit, majd miután még ez sem bizonyult hatásosnak, elektromos sokkolóval tették ártalmatlanná.

A rendőrség szóvivője szerint viselkedését munkahelyi és személyes problémákkal magyarázta. Arról nem tudni, mit tett, amikor a fogdában megtudta a végeredményt. A Tampa Bay nyert 10-3-ra.