Antal, Antónia
3 °C
9 °C

A New Englandet végleg temethetjük?

2008.09.22. 12:07 Módosítva: 2015-05-21 04:03:06
A Dallas kimagaslóan jó az idén, irányítójának bénázásáit képes elviselni. Utánuk minden kiegyensúlyozott. NFL, 3. hét.

Az AFC állása:

1. Buffalo Bills 3-0

2. Denver Broncos 3-0

3. Tennessee Titans 3-0

4. Baltimore Ravens 2-0

5. Pittsburgh Steelers 2-1

Az NFL-ben gyártják a legtöbb statisztikát, itt figyelnek a legjobban az erősorrendekre, amiket később persze pofátlanul felrúgnak a rájátszásban. A harmadik forduló után nem kell Vic Caruccinak lenni ahhoz, hogy kijelentsük, jelenleg egy csapat van mind felett, és ez a Romo irányította, 1,6 milliárd dollárt érő Dallas Cowboys, Amerika csapata. Utánuk minden kiegyensúlyozott.

21 zsinórban megnyert alapszakasz-mérkőzés után kikapott a New England Patriots, először azóta, hogy Tom Brady lesérült. A nagyobb baj az, hogy az a Miami Dolphins verte meg idegenben, amelynek 22 meccs alatt ez volt az első győzelme. A Bill Belichick-éra legnagyobb arányú vereségéhez kellett egy Ronnie Brown, aki futott 4 touchdownt, illetve egyet passzolt is, ez neki sikerült másodjára az NFL történetében. Úgy látszik, az NFL-szakértők nem véletlenül írták le a Brady-mentes Patriotsot, lassan mi is belenyugodhatunk.

Az NFL eddigi legjobb formáját mutató csapata, a Dallas Cowboys a mérkőzés előtt szintén két győzelemmel álló Green Bay Packers ottonába, a Lambeau Fieldre látogatott, ahol korábban még soha nem nyertek. Vasárnap viszont igen, 27:16-ra, ami nem meglepetés, ha ilyen jó futóik és elkapóik vannak. A három TD-ből kettőt futottak, ráadásul az egyiket az újonc, Felix Jones, aki múlt héten 98 yardos visszafutásból szerzett pontokat. Ő a Dallas első játékosa, aki az első három mérkőzésén TD-t ért el.

Az NFC állása:

1. Dallas Cowboys 3-0

2. New York Giants 3-0

3. Green Bay Packers 2-1

4. Tampa Bay Buccaneers 2-1

5. Arizona Cardinals 2-1

A nap rangadója a Philadelphia Eagles és a Pittsburgh Steelers meccse volt, mindkettő nagyon jól kezdte a szezont. A mérkőzést 15:6-ra hozta a McNabb vezette Eagles, ahonnan sérülés miatt elég korán kiesett Westbrook, sőt a QB is lesérült, de amikor cseréje első dobásra eladta a labdát, visszajött. A múlt heti Monday Night után most győzelemmel bizonyította az Eagles, hogy kfiejezetten erősek.

A Manning-családban a nagy comebackeket úgy tanulták a gyerekek a ház előtt a füvön, mint más a fakockázást, ennek ellenére csak a kisebbiknek, Elinak volt sikere a hét végén. A Cincinati Bengalst hosszabbításban verték egy field goallal 26:23-ra. A korábbi bajnok Peyton Manning hozza borzalmas szezonját: két eladott labda és csupán egy TD. David Garrard vezetésével a Jacksonville Jaguars az utolsó pillanatban nagyon nehéz helyzetből, 51 yardról végrehajtott field goallal verte a Coltsot saját pályáján.

A harmadik hét eredményei:

Atlanta Falcons–Kansas City Chiefs 38–14
Bufallo Bills–Oakland Raiders 24–23
Chicago Bears–Tampa Bay Buccaneers 24–27-hosszabbítás után
Minnesota Vikings–Carolina Panthers 20–10
New England Patriots–Miami Dolphins 13–38
New York Giants–Cincinnati Bengals 26–23 – h.u.
Tennessee Titans–Houston Texans 31–12
Washington Redskins–Arizona Cardinals 24–17
Denver Broncos–New Orleans Saints 34–32
San Francisco 49ers–Detroit Lions 31–13
Seattle Seahawks–St. Louis Rams 37–13
Baltimore Ravens–Cleveland Browns 28–10
Indianapolis Colts–Jacksonville Jaguars 21–23
Philadelphia Eagles–Pittsburgh Steelers 15–6
Green Bay Packers–Dallas Cowboys 16–27

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!