Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Talmácsi indulhat Japánban

2008.09.25. 10:19

Talmácsi Gábor részt vehet a Japán Nagydíjon, a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi futamán, Motegiben. A 125 kcm-es kategória címvédője, aki jelenleg harmadik a vb-pontversenyben, két hete, az indianapolisi verseny első időmérő edzésének elején bukott és sérült meg.

Múlt hétfőn sikeres kézműtéten esett át, szétnyílt sajkacsontját dr. Tim Dicke kézspecialista műtötte meg a profi sportolók ellátására szakosodott indianapolisi Indiana Orthopaedic Hospitalban. A minél gyorsabb gyógyulás érdekében egy úgynevezett Herbert-csavarral rögzítették a törött csontot, majd gipszet kapott a világbajnok.

Talmácsi menedzsmentjétől származó információ alapján csütörtökön, Japánban sor került a kötelező vizsgálatra, melyet Claudio Costa, a MotoGP hivatalos orvosa végzett el. A magyar motoros a kontroll után megkapta az engedélyt a versenyzésre.