Contador marad az első versenyző az Astanánál

2008.09.26. 14:25 Módosítva: 2008.09.26. 14:49

Alberto Contador, a kazah Astana sztárkerékpárosa kijelentette: a csapatvezetőség biztosította őt arról, hogy az első számú versenyző marad a klubnál Lance Armstrong visszatérése ellenére. "A csapat garanciát adott, én leszek az első, de teljes garanciát szeretnék. Megvárom, miként alakulnak a dolgok. Ha nem vagyok boldog, elmegyek" - mondta a Giro d'Italia, valamint a Vuelta a Espana idei, és a Tour de France tavalyi győztese.

"Mindenki tudja, hogy Lance nagy személyiség és domináns. Azonban nincs olyan körülmény, hogy az érkezése miatt feladjam a sportbeli céljaimat. Meglátom, mit csinál Armstrong és mit a csapatvezető." A 37 esztendős, hétszeres Tour-győztes amerikai szeptember 9-én jelentette be, hogy három év kihagyás után visszatér.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla