Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Egymilliárd forint a 2010-es úszó-Eb költségvetése

2008.09.29. 15:15

Nagyjából a 2006-osnak másfélszerese, egymilliárd forint lesz a 2010-es magyarországi úszó Európa-bajnokság rendezési költsége. Ezt Ruza József, a Magyar Úszószövetség (MÚSZ) főtitkára közölte hétfőn, aki négy esztendeje a budapesti - és balatoni - kontinensviadal főszervezője volt.

"2006-ban csaknem 653 millióra rúgott, most - amint azt a kormánygaranciáért benyújtott dokumentumunk tartalmazza: - 1 milliárd 82 millió 400 ezer forintba kerülhet a négy esztendő múlva esedékes magyarországi Eb" - jelentette ki az MTI érdeklődésére azt követően, hogy szombaton az európai szövetség, a LEN Budapestnek ítélte az úszók, műugrók, műúszók és hosszútávúszók 2010-es európai csúcstalálkozójának rendezési jogát, egyszersmind alelnökének választotta Gyárfás Tamást, a MÚSZ elnökét.