Botond, Mózes
EUR 385,09 Ft
USD 369,72 Ft
12 °C
29 °C

Szuper és Talmácsi leverte Rossit

2008.09.30. 15:58
Sosem volt olyan szoros verseny az Indexen, mint Talmácsi Gábor és Szuper Levente párbaja a hétvége bajnoka címért. Olvasóink szavaztak.

Elképesztően szoros csatában az Alba Volán kapusa lett a hétvége bajnoka hétfőn indított szavazásunkon. A törött kézzel dobogós Talmácsi Gábor a második helyen végzett, a motoros klasszis alig néhány vokssal maradt le.

A harmadik Valentino Rossit nagyon megverték, a negyedik és ötödik Fernando Alonsónak, illetve Ronaldinhónak sansza sem volt a magyarok ellen.

Talmácsi a vasárnapi Japán Nagydíjon nagy fájdalmakkal is harmadik lett, csak három tizedmásodperccel maradt le az első helyről. Szuper Levente, az Alba Volán játékosa elképesztő, 95 százalékos mutatóval védett csapata legutóbbi győztes meccsén is, a magyar az osztrák liga egyik legjobb kapusa.

talmaszavaz

Hatalmas párbajt vívtak értük olvasóink, bár először úgy tűnt, Valentino Rossi nyer. A nyolcszoros világbajnok hétfőn jól elhúzott, de este már Talmácsi vezetett. Szuper Levente a negyedik helyen gyűjtögette pontjait, akkor sem lódult meg nagyon, amikor a jégkorongblogon felhívták a figyelmet a szavazásra, ám éjfél körül váratlanul erősített, és kedd hajnalban biztos befutónak tűnt.

Délelőtt viszont - valószínűleg Talmácsi jelentős rajongótáborának köszönhetően – 125-ös világbajnokunk megindult fölfelé, akkor, amikor az erről szóló cikk már régen lekerült az Index és a Sport Géza címlapjáról. A csata 14 óra 36 perckor ért csúcspontjára, amikor másfél napos küzdelem után egyenlő, 1641-1641 volt az állás.

Előzetes döntésünknek megfelelően 15 órakor készültünk lezárni a szavazást, Talmácsi ekkor egészen minimális előnnyel győzelemre állt. Mire azonban cikkünk elkészült, megint élre tört Szuper Levente. Ezúton gratulálunk mindkettőjüknek, rajongóiknak nemkülönben.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek