Janics Natasa eltűnik a dzsungelben

2008.10.03. 15:18 Módosítva: 2015.05.21. 03:51
A háromszoros olimpiai bajnok kajakos lesz az egyik szereplője az RTL Klub "Celeb vagyok, ments ki innen!" című túlélőshow-jának. Janics eltűnik az argentin dzsungelben, aztán novembertől áll edzésbe. A műsor nem akadályozza a felkészülésben, és anyagilag megéri.

Csonka Gábor, Janics menedzsere az Indexnek elmondta, Natasa pár hét múlva utazik a dzsungelbe, a műsor néhány hétig tart. A túlélőshow a háromszoros olimpiai bajnok felkészülését nem zavarja, Janics novemberben kezdi az állóképességi alapozó edzéseket a tavaszi versenyekre és az augusztusi világbajnokságra.

A menedzser szerint egy ilyen műsorból csak pozitívan lehet kijönni, Janicsnak lehetősége van pluszpénzt keresni, és így tud szponzorainak megfelelni. Csonka elmondta, bár az anyagiakról nem beszélhet, Natasának megéri a szereplés, kiaknázza olimpia utáni, megnövekedett népszerűségét. Novembertől azonban már nem vállal ilyen jellegű felkéréseket, csak edz.

Az olimpiai bajnok a kilenc másik versenyzőt nem ismerte eddig, a fotózáson találkoztak először. Csonka úgy tudja, Janics nagyon szereti Szőke András humorát, ugyanakkor nagyon kínos volt, hogy Delhusa Gjon nem ismerte fel a kajakost. A bajnok jelenleg Törökországban nyaral a vőlegényével, aki természetesen nagyon félti a dzsungeltől, de a gyakori edzőtáborok miatt már hozzászokott, hogy sokat van egyedül.

Janics a dzsungelben

A műsorban a nézők szavaznak arra, melyik celeb menjen a másnapi erőnléti-ügyességi feladatra. Ha a kiválasztott nem teljesíti ezt, csapata élelem nélkül marad. A verseny második felében a nézők szavazatai alapján derül ki, ki lesz a dzsungel királya vagy királynője.
A Celeb vagyok, ments ki innen! második részében 5 ismert férfi és nő versenyez: Janics Natasa, Keleti Andrea, Sütő Enikő, Tóth Gabi, Zimány Linda, Delhusa Gjon, Kinter Oszkár, Rippel Ferenc, Steiner Kristóf és Szőke András.