Kucsera Gábor kontra Janics Natasa

2008.10.08. 11:37 Módosítva: 2008.10.08. 11:51
Az RTL Klub háromszoros olimpiai bajnokot visz a dzsungelbe, amire a Tv 2 sokszoros világelsővel válaszol: Kucsera Gábor kajakos Frei Tamás személye miatt úgy döntött, szívesen elmegy Afrikába - többek között Horváth Ágnes volt egészségügyi miniszter társaságában.

A múlt héten került nyilvánosságra a RTL Klub dzsungeles műsorának második szériájában szereplők névsora, akik között szerepel Janics Natasa háromszoros olimpiai bajnok kajakos is. Tv 2-n hamarosan induló A sztárok a fejükre estek című műsorban egy másik kajakos, a többszörös világ és Európa-bajnok Kucsera Gábor vállalt szerepet.

„Egy hónapja Frei Tamás hívott fel és bár gondolkoztam pár napot, végül az édesanyámmal történt beszélgetés, a másik csatorna műsorától eltérő struktúra, és Frei személye miatt úgy döntöttem, vállalom a részvételt” – mondta az idei olimpián egy negyedik és egy ötödik helyezést szerzett sportoló.

Kucsera még nem tudja, milyen feladatokkal kell megküzdenie Afrikában, egyelőre csak annyi tiszta számára, hogy október végén utaznak, és a szereplésétől, valamint a nézők szavazataitól függ, hogy két hét után hazajön, vagy akár egy hónapig távol marad.

Értesülései szerintsorstársa lesz többek között Bódi Guszti énekes és neje, Fekete László erőművész, Horváth Ágnes egykori egészségügy miniszter, Csősz Boglárka modell, Voksán Virág playmate, Lakatos Márk divattervező, Fiala János újságíró, valamint az énekes Kozsó.

kammererkucsera

„Ha jól tudom, lesznek különböző feladatok és tesztek is a túrán, de az egész jellege olyan lesz, mint egy szafariutazásé” – mondta az Indexnek Kucsera, aki azt is elárulta, teljes ellátást kapnak a verseny folyamán. Kérdésünkre, hogy mennyit kap a szereplésért, azt mondta, titoktartási kötelezettsége van a csatornával szemben.

„Jövő héten elkezdem az edzéseket, de az edzőmmel egyeztettem, és hozzájárult az utazáshoz. Egyelőre az egyest hajtom, mert a jövőben az egyes 1000 métert és az 500 párost részesíteném előnyben, utóbbit természetesen Kammerer Zoltánnal” – mondta Kucsera, aki az olimpiát már lezárta magában.

„Nem kellett hozzá pszichológus, magamban lerendeztem mindent. Tudom, hogy aranyesélyesként utaztunk ki, de azzal, hogy nem nyertünk, nem dőlt össze a világ. Úgy érzem, még két olimpia biztos van bennem, javíthatok” – magyarázta az olimpikon.