3200 métert rohant, 1 centivel nyert

2008.11.04. 16:50
A Melbourne Cup nevű derbin Viewed célfotóval nyert a második Bauer előtt. A déli félteke leghíresebb lóversenyén minden idők legszorosabb futamát láthatták a nézők.

Minden idők legszorosabb futama lett a 148. Melbourne Cup, a déli félteke leghíresebb lóversenye: a győztes Viewed célfotóval nyert a második Bauer előtt magyar idő szerint kedd hajnalban Ausztráliában.

A hazai születésű Viewed esélytelen volt, győzelmére ötvenszeres pénzt fiizettek a fogadóirodák, nagy meglepetés, hogy nem tudták legyőzni. A második Bauernek majdnem sikerült, szenzációsan hajrázott az utolsó négyszáz méteren.

A befutó után percekig hallgatott a 95 ezres közönség, nem ünnepelt senki, mert szabad szemmel nem lehetett látni, melyik ló lett a győztes.

A célfotó alapján derült ki, Viewed a befutó, ránézésre maximum két centiméter előnnyel a két mérföld, azaz több mint 3200 méternyi versengés után.

A veretlen magyar csodaló, Overdose a távoli helyszín miatt nem indult.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás