Őrült tempóban vetkőzik a bajszos NDK-s úszónő

2008.08.23. 13:34 Módosítva: 2015.05.21. 04:33
A látvány rondább lesz egy első osztályon az olimpiára utazó szocialista politikusnál is.

Én, pont én, Ulrike-Gudrun Spritzemeister, a fura tablettákon bajuszt növesztett kelet-német úszónő, annyira kiborultam a doppingolást körülvevő képmutatáson, hogy elhatároztam, minden újabb doppinghírre ledobok egy ruhadarabot magamról. Biztosíthatok mindenkit, hogy a látvány rondább lesz egy első osztályon az olimpiára utazó szocialista politikusnál is!

Tegnap az olimpiai faluban hajnalig mulattam a fickós jamaikai génsebészekkel, így csak most reagálok - a mellszőrzetem helyére beültetett vértranszfúziós tasakok megmutatásával - arra, hogy doppingvétség miatt elvették az ukrán Ludmilla Blonszka hétpróbában szerzett ezüstérmét. Ludmilla, aki 2005-ben töltötte le két éves doppingbüntetését, ezúttal metiltesztoszteront vett be szójatej helyett.

És alighogy lemeztelenítettem a Jénai Egyetemen kifejlesztett melleimet, lihegve érkezett a futár - úgy látszik, elmérték az EPO-adagját - hogy Igor Razoronov ukrán súlyemelő is megbukott, az anabolikus szteroidok közé tartozó nandrolonnal. Atyaég, itt senki se használ EPÓ-t meg növekedési hormont? Amíg ezen meditálok, gyorsan tovább sztriptízelek.  • Tippek
  • Hírek